Sátánista szekták léteznek magyarországon?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 00:48
11/14 A kérdező kommentje:
Ha le irnam az eredeti nevet azzal hatalmat biztositanek szamodra es meg kellene hogy oljelek.:D
2016. júl. 30. 00:39
12/14 A kérdező kommentje:
Azert olyan hulye en sem vagyok szerinted miert nem kurtoli vilagga mindenkinek a valodi nevet :D Mi tudjuk hogy Sátán/Lucifer egy valódi lény (helyesbitek a Sátán Nagyur es Lucifer külön szemelyek Lucifernek mas felesege van es egy fia a Sátán Nagyurnak Lilith a felesége ne begyuk egy lenynek oket mert bántó) csak ugy megjegyzem mellesleg a tobbirol igazad van sokan nem latjak ki o valojaban en is anno rettentoen rettegtem tole mikor kereszteny voltam azt hittem o a megtestesult gonosz aki megeszi a lelkem :D aztan megismerve szerencsere kellemesen csalodtam.:) van szive es tud szeretni akar csak mi emberek o valoban nem rossz. :)
2016. júl. 30. 00:45
13/14 A kérdező kommentje:
vegyuk*
2016. júl. 30. 00:46
14/14 anonim válasza:
Ez amúgy valami közel-keleti vallás, mert nagyon hajaz rájuk, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!