Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a francot láthattunk?

Mi a francot láthattunk?

Figyelt kérdés
tegnap este felé kint ültünk a kertben az erdő szélén lakunk és láttunk elrohanni valami sötét ló szerű árnyat a kerítés mentén tőlünk kb 100 méterre nagy a telek egyébként ilyen hegyes völgyes részen lakunk ott elszaladt ez a sötét árny azt láttam határozottan hogy ez nem egy ló volt mert ez legalább pont akkora volt mint egy ló csak attól mégis valahogy sokkal nagyobb valamint a szeme világított mint mikor a macskának világít este pirosan a szeme ha rávilágít a fény félek hogy ez valami démon vagy hasonló veszéjes dolog volt és rosszat akar nekünk nem akarok hinni ilyenekben de láttam hogy ott volt valami mi lehetett ez és mit kéne tenni?

2016. júl. 26. 12:26
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ennek az allatnak az a neve h:ijeszto de mashogy is nevezik:franc
2016. júl. 26. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Te kretén, csak nem arra vársz, hogy valaki benyögje a lóút?

Ha ennyire unatkozol, inkább fejeld be a monitort!

2016. júl. 26. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Erdő mellett laktok, na szerinted?

A sötét miatt valószínűleg rosszul becsülted meg a méretét az állatnak.

Lehetőségek: szarvas, őz, mufflon

2016. júl. 27. 18:01
 14/19 A kérdező kommentje:
mien lény az a mufflon?
2016. júl. 27. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Egy kentaur volt aki a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet akarta neked adni XD

Viccet félre téve, szerintem egy szellem vagy egy démon lehetett. Nem biztos, hogy rosszat akar, de lehet.

Bocs az első megjegyzésért, de szerintem egy kicsit jobban kéne figyelned ha kiírsz valami ország-világ elé. A mai világban mindenki mindenen csipkelődik ;)

2016. júl. 27. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:

A muflon az emlősök osztályának a párosujjú patások rendjébe, ezen belül a tülkösszarvúak családjába és a kecskeformák alcsaládjába tartozó faj. Hegyvidékes területeken gyakoribbak.

De a google is segít, ugye tudod? Írd be és találsz róluk számtalan képet.

2016. júl. 27. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
*igen, elírtam egy f-fel...jaj,már!!
2016. júl. 27. 20:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
ez csak a loú lehetett
2016. aug. 3. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen illik a leírásod a loúra!Légy óvatos és tarts magadnál veccőt!
2016. aug. 12. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!