14evesen lehet szellemet udézni?
Figyelt kérdés
A hugom 10eves de ő tudom hogy fel az ilyenektöl ugy hogy vele inkabb nem csinalom anyamal szeretnem de o is fel egyedul lehet?2016. júl. 19. 18:28
2/16 anonim válasza:
Mi akadályozna meg benne? Azt hiszed törvénybe van foglalva, vagy mi?
3/16 anonim válasza:
Ez komoly?
.Lehet egyedül is,se hogyan akarod?
5/16 anonim válasza:
Szellemet idézek:
,,Húúú" - A Szellem
Köszönöm a figyelmet.
6/16 anonim válasza:
Szellemet kizárólag 18. évüket betöltött személyek idézhetnek, amennyiben a szellemet megidéző nem töltötte be a 18. életévét a btk. 1-től 3 óráig tartó fegyházban való elzárással bünteti az elkövetőt. A büntettett elkövető személynek van lehetősége ledolgozni a büntetést a Ghostbusters kft.-nál
7/16 homo ludensz válasza:
Szerintem ebben nincs korhatár mert egy 14 éves is szerezhet egy éltre szóló traumát meg 54 éves is. Itt az a döntő hogy mennyire felkészült, (stabil) mentálisan az idéző vagy csak belevág. Egy labilis érzékenyebb személyt érheti olyan behatás hogy akár tragikus lehet az elkövetkező életében. A felkészülésről nagy vonalakban csak annyit hogy az idézőnek végig a kezében kell tartania az eseményeket bármilyen szituáció következik is egymás után.
8/16 anonim válasza:
Lehet ez megrendítő lesz számodra, de szellemek nem léteznek, és most kapaszkodj meg, a mikulás, a húsvét nyúl és a fogtündér se létezik.
9/16 anonim válasza:
Ne hidd el, amit az előttem szóló írt, mert igenis, mindegyik létezik!
Hiszen mindegyikről van könyv és filmben is szerepeltek!
10/16 anonim válasza:
udezni semmi kepp nem fogsz tudni egyedul dem meg masokkal sem mert ilyen szó nincs.
vistont ideznu lehet egyedul is csak az veszelyesebb mert nehezebben tudof egyedul kontrollalni a szelemet ami atjon mint ha tobben lennetek ugy hogy legy ovatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!