Mit tenne a démon ha közlöm vele hogy tudom hogy itt van hiába rejtőzködik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 01:55
1/19 anonim válasza:
Nem szólna semmit. Még egy abszolút kezdő démon is tudná, hogy blöffölsz, és semmilyen bizonyítékod nincs arra, hogy tényleg ott van, szóval ott csücsülne a helyén és röhögne a markába.
3/19 anonim válasza:
1, mitől kezdő egy démon? nem rég vették fel?
4/19 anonim válasza:
:) kezdő démon= nincs régóta a szakmában
Engem az is érdekelne, a pszichiáter mit szólna.
5/19 anonim válasza:
Rögtön nyikorogna és kinyílna a szekrényed ajtaja, majd megszégyenülten előbújna belőle a legjobb haverod, levetné a magára húzott démon-maskarát, és oltári jót röhögnétek az egészen! Irány a buli!
6/19 Yog-Sothoth válasza:
Annyit mondana, hogy "a francba, megint kikaptam bújócskában". :C
7/19 anonim válasza:
Nem biztos hogy démon amúgy. Egyébként én egyszer kopogásokat hallottam a szobában és azt mondtam hogy fejezze be. Erre hörgés szerűt hallottam suttogva és hogy meg akarlak ba.szni ezt. Most azt hiszik viccelek de amúgy nem. Én körülöttem olyan sok ilyen megmagyarázhatatlan dolog történt hogy már nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Meg nem is nagyon beszélek ezekről.
8/19 anonim válasza:
Meghalna.
A röhögéstől, hogy te azt hiszed, túljártál az eszén.
9/19 anonim válasza:
De lehetőleg akkor mondj ilyeneket a démonodnak, amikor senki más nincs a közelben.
10/19 anonim válasza:
Ha ilyeneket mondasz, akkor sem fognak létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!