Vannak szellemek?
Figyelt kérdés
látott már valaki úgymond szemtől szemben egy ilyet? vagy csak egyszerű szemkáprázásról hiszik azt az emberek hogy azok szellemek,pl elsuhanó árnyak,egyéb látványok...2016. jún. 18. 20:34
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Igen vannak. Láttam és érzékeltem is már nem egyszer. Ha bármi kérdésed felmerülne ezzel kapcsolatban és szükséged van információkra akkor írjál privátot.
13/17 anonim válasza:
(Amit most irok NEM kamu)még egy nyáron elmentem egy ijen hittan kirándulásra egy házba és este mikor ugye többen voltunk eggy szobába felkapcsolt villany melett láttam hát nemnagyon emlékszek hogy mimelett suhant ell de assze az ágy alá egy ijen fekete árnyék de rohatt gyorsan.lehetséges hogy a szemem káprázott vagy nemtudom de betojtam márcsak azt mánom hogy nemmontam el senkinek.ojasmi volt mintha egy fekete borzméretű valami lett volna de megnéztem.nemvolt ott semmi.ugyhogy én aztmindom hogy igenis vannak ugymond rossz neked ártani akaró szellemek meg vannak jókis.ezt most nemtudom mejikvolt merhogy azt tisztán láttam azis biztos.ja és valami azért bízunk benne az ijen természet feletti erőkbe hogy nem igazak mer az agyunk azt hiteti el velünk ezt is nemugy írom hogy 100%-biztosra mondom de egyszerüen nemakarjuk meglátni és nemakarjuk elhinni.és eza baj
14/17 Elektromann válasza:
Szerintem nem léteznek szellemek, amiket tapasztalunk csupán olyan események, amiket pillanatnyilag nem tudunk megmagyarázni, de mindenre van logikus magyarázat.
Persze ez csak az én véleményem, az is lehet, hogy én tévedek.
15/17 anonim válasza:
Szerintem vannak szellemek,de ők jók és védelmezik az embereket,de nem sok erejük van, se beszélni se érinteni nem tudnak minket.! Csak álmunkban illetve ha szervezetünk legyengül és csökken a minket körbevevő energiánk ,akkor tudnak jobban kapcsolatba lépni velünk.Ez a magyarázat ,hogy miért hisznek jobban a betegek és látnak szellemet a gyerekek.De vannak ártó szellemek akik az ép energiájú és sok erővel rendelkező embert támadja meg ,ők a skizofrének,erősebbek papok,boszorkányok. Tény ,hogy bizonyíték ne maradjon rájuk,de itt vannak még élők többen vagyunk addig ők gyengék ,ha ők lesznek többen jön a feltámadás és végre lesz hatalmuk !!Ennyit tudok..Kezdő koromban egy babámat ragadót el egy szellem,vagyonuk kezdő nővér voltam mikor 11 hetes terhesen halottat láttunk el,kiszedtük a branult,redont,sebdrént ,katétert,nem orvos végezte mert már ő neki nem számítót,mi szedtük ki a varratait stb.. utána két napra elvetéltem azóta megerősödtem és jobban vigyelek mindenre ... Nem nyilallok meg senkinek...Ők itt vannak ...
16/17 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy este felébredtem és egy démon ott állt az ágyam szélén. Nagy vörös szeme volt és nézett rám. Farkasszemet néztünk körülbelül 5 másodpercig utána azt mondtam, mész te a qurva any…. és aludtam tovább. Még egyszer ébredtem még rá fél év múlva, ugyanott volt, de akkor csak ránéztem, legyintettem és aludtam tovább. Betudtam a Rem fázis aktivitásának, meg amúgy sem hiszek a szellemekben, meg semmiben ami tudományosan nem megmagyarázható.
17/17 anonim válasza:
én láttam kettőszőr is
ha érdekel akkor írj privát üzenetet :)
nagyon fura érzés volt de egyben jó és rémisztő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!