Van akit kísértenek a "szellemek"? .19/L
vagy aki szokta látni őket?
:)
énis félek éjszaka :( ..
de még sosem láttam,de éreztem :)
:)
Hát ha egyedül vagy akkor nem kell félned miattuk, mert nincsenek ott :(
Kérdező, szerintem túl sok chilis babot ettél, azt érezted. Lány létedre nem kéne nem kellene annyit össze vissza zabálnod.
Én nem mernék együtt aludni egy lánnyal, aki érzi a szellemeket. Lehet ráfekszem az egyik szellemére véletlen aztán halott ember vagyok :(
Lehet az a baj amúgy hogy keveset eszel és képzelődsz már éhségedben. Csak nehogy beleharapj a szellem lábába. Azt mondják 7 év balszerencse :(
De hogy valami mást is mondjak, szerintem csak ágyban gondolkoztál, hogy "Vajon vannak szellemek körülöttem? Milyen lehet az?" Aztán amikor egy kis hideg bement a takaród alá, egyből lereagáltad, hogy az bizony a szellem volt, mert miért pont most történne ez. Nemde? Vagy hogy érezted mondjad. Nézted a Barca-Real meccset aztán gólhelyzetekben elkapcsolt mindig a mesecsatornára? Vagy hogy? :D
jaja
Lehet azért érzed a szellemeket, mert senki nem akar egy ilyen irritáló lánnyal beszélgetni, aztán kitalálsz magadnak képzeletbeli barátokat. Sok sikert az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!