Szóval. Mit jelent ha ördögöt látunk?
Figyelt kérdés
Igazából fogalmam sincs mi volt ez a fura dolog/állat/lény. Amikor ez történt, nagyon szomorú voltam, és hajnali kettő és három óra között lehetett. Írtam és írtam megállás nélkül, mivel csak az nyugtatott meg. Kitört belőlem minden, és megállás nélkül sírtam. Majd hátradőltem az ágyamon, és mintha valami egyszerűen leesett volna rám. Piros volt, és agyarai voltak, vagy nem tudom.. Es elkezdett fojtogatni. Sírtam, majd egyszer csak eltűnt. Alig kaptam levegőt a fojtogatás közben, de nem annyira harcoltam ellene. Amikor anyukámnak elmeséltem, úgy tett, mintha semmiség lenne, és ne foglalkozzak vele, vagyis le se szarta. Engem viszont érdekel, hogy mi ez, és miért jött elő.2016. jún. 12. 21:30
2/9 A kérdező kommentje:
Egy személy miatt, inkább személyek.. A családom miatt, és egy olyan ember miatt, akivel egy ideje nem beszéltem, és nagyon sokat jelentett nekem.
2016. jún. 12. 21:34
3/9 anonim válasza:
Ebben megtalálod a választ: [link]
4/9 anonim válasza:
És miért voltál szomorú?
Kivel és miért nem beszélsz?
5/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti éj köszönöm szépen a választ!
Lucifer, te meg eleg ijesztő vagy, és miért fontos az egyáltalán, hogy miért voltam szomorú? :')
2016. jún. 12. 21:52
6/9 anonim válasza:
Mert foglalkoztatsz. Miért fontos, hogy nekem miért fontos? Nos?
7/9 Lilith1994 válasza:
velemenyem szerint liderc is lehetett.
8/9 anonim válasza:
A tudomány szerint hallucináció vagy alvásparalízis. A túlvilági/ufó fojtogató vagy téged megfigyelő alak vagy alakok, akik aztán egyik pillanatról a másikra eltűnnek pl. kimondottan jellemző. Azt látod amiben hiszel/foglalkoztat.
A testi és érzelmi fáradtság lehetett az oka. Nem kell törődnöd vele, nem jelent semmit. Legfeljebb annyit hogy nyugodj meg és pihenj.
9/9 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék nyugodt lenni,vagy pihenni ilyen családdal..😍😣
2016. jún. 14. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!