Szerintetek a Kryon üzenetek tényleg odaátról jönnek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 18:36
1/10 anonim válasza:
Tökre. A napiufo.hu-n meg a paranormal.hu-n is írták.
3/10 anonim válasza:
Honnan máshonnan jönnének?
Az érdekesség viszont az az egészben, hogy ők "odaátra" üzentek, ami ideát landolt!
4/10 anonim válasza:
Onnan hát, ezt még Pataky Attila is megmondta!
5/10 anonim válasza:
Remélem, ezt nem az iskolában tanítják felétek. Inkább tanulj fizikát, akkor nem kell ilyen hülyeségeket kérdezned, mert magad is tudni fogod a választ.
6/10 nepg válasza:
Te hol élsz, hogy beveszed ezt a maszlagot? Ez a 21. század, odaátról már e-mailt küldenek! Vagy, ha felveszed ismerősnek a facebookon, a messenger is működik! Kryon, még ilyet, mint a középkorban!
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm,több választ nem kérek
azt hittem értelmes emberek is válaszolnak
még az oldalról is leiratkozom
Zsuzsa
2016. máj. 26. 08:46
9/10 berkeczy válasza:
Zszsanak...nem kell...veluk...torodni...azok...koze...tartoznak...csak ...azt...hiszem...amit...latok...es...azt...hallom...amit...akrnak...hallani...
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem Zsuzsának hívják csak idehazudott egy nevet. Minek írta volna be ha leiratkozik?
Biztos hihető.
Az üzenetek szerintem nem odaátról jönnek, mert oltári nagy baromságok. Ettől még biztos vannak dolgok odaát, de ezek a Kryon-osok inkább mentális betegek és nem médiumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!