Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet megidézni egy...

Hogyan lehet megidézni egy Szalamandert?

Figyelt kérdés
"a labilis természetüknek köszönhetően, a szalamanderek hívása magával hozhatja a tűzalapú anomáliák veszélyét is. Aki hívja, annak járatosnak kell lennie a hasonló területeken, mielőtt szólítaná őket." tudna valaki küldeni nekem egy linket ezzel kapcsolatban? Egyáltalán mik azok az anomáliák?

2016. máj. 11. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Az egy olyan gyík, ami a túlérett joghurtokban születik, ha nem robban fel a joghurt.
2016. máj. 11. 14:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de tudom miről beszéltem az előbb :D és az nem életre kelt joghurtoskupa...
2016. máj. 11. 14:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Van valaki aki komolyabban (szeretne vagy ) foglalkozik ezeknek az elementálok megidézésével/ismeretségével? Ha igen, lécci küldjön egy linket! de engem főképp a megidézés, és annak veszélyei érdekelnek.
2016. máj. 11. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Az anomália eltérést, a normálistól való elváltozást jelent. Tűz alapú anomália egy tűz alapú elementális lény megidézésekor nagyjából olyasmi lesz, mint a megváltozott hőérzet, gyulladás a testedben, a szellem túlhevüléséből, és kiégéséből származó kellemetlenségek, esetlegesen pszichés zavarok, mint a mániás depresszió, és más mániás rohammal járó problémák. Ami nem valószínű, az a tényleges tűzeset. Extrém esetben is maximum hőmérséklet ingadozás az idézés közelében.

Ugyanakkor erről hiteles oldalt nem fogsz találni. Elemi tűz lényeket nem annyira könnyű idézni. Igazából még sosem láttam olyat, pedig kerestem. Attól hogy szellemi lény, nem lesz bárhol, és bármikor hívható. Főleg mivel ennyire elemi, eléggé helyhez kötött.

2016. máj. 11. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyitnod kell egy dimenziló kaput ott él ez a lény a loúvak között.
2016. máj. 11. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Imádkoznod kell a Loúhoz hogy megengedje a megjelenését . Ha ez megvan a Loú küld egyet
2016. máj. 11. 21:54
 7/10 Dajesz91 válasza:
Kizàrolagosan csak rake tud ilyet ki geteblyézni a földböl .
2016. máj. 11. 22:01
 8/10 Dajesz91 válasza:
Gereblyézni
2016. máj. 11. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A Nibiru felszíne alatt él ami a nullsíkon van most szóval ha találsz valahol egy nullsíkrepedédt akkor abból csalogathatod ki odaégett halhús illatával.
2016. máj. 12. 04:48
 10/10 A kérdező kommentje:
honnan lehet fölismerni a nullsíkrepedést?
2016. máj. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!