Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem élményeitek? 18/L

Szellem élményeitek? 18/L

Figyelt kérdés
Sziasztok,nagyon érdekelnek ezek az ezoterikus dologok,kíváncsi lennék hogy kinek van esetleg valami természet feletti képessége,vagy történt e mással valami erdekes termeszet feletti dolog? Mindent szívesen meghallgatok,,, ugyhogy írhattok nekem nyugodtan privibe,,, :) nekem gyakran van DEJA VU-m... xd... sokszor kitalalom h ki mit akar mondani stb :)
2016. máj. 10. 17:30
1 2
 11/18 ktk312 ***** válasza:
88%

Nekem két deja vu-m is van!

(Az egyik eladó, részleteket privátban közlöm, akit érdekel írjon!)

2016. máj. 10. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Láttam ahogy egy krixkraxi párosodik egy lumbulábival
2016. máj. 10. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
természetfeletti képességem az van nekem is... Ha nagyon beszappanozom a popim és közben finganom kell ,akkor buborékokat tudok fingani (100% REAL)!!!!
2016. máj. 11. 02:26
 14/18 A kérdező kommentje:

idióták..

még jó h sz*rok a vélemenyeitekre! ... poéngyárosok

2016. máj. 11. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Pedig még nem is írta le, hogy a deja vu-t mennyiért adja. Lehet, hogy nagyon olcsón és megérné az árát.
2016. máj. 11. 18:04
 16/18 A kérdező kommentje:
0 ft ot nem adnék neked ;)
2016. máj. 11. 18:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Szellem élményekről kérdeztél, ne mondd hogy nem szellemes amit itt látsz. Persze egy szkeptikusnak semmi sem elég...
2016. máj. 11. 18:44
 18/18 anonim válasza:
azért jó ez az oldal mert anonim maradhatsz igazából :) nekem volt kétszer is olyan amit nem tudok megmagyarázni azóta.. kb 2 éve alvásparalízisem volt és abból hirtelen ki tudtam kászálódni (akinek volt az tudja hogy nem egyszerű) és mikor felnéztem akkor a tvre pillantottam hogy jó lenne ha bekapcsolna és az adna fényt mert eléggé meg voltam ijedve :) a tv bekapcsolt és reggelig ment ....a másikat meg inkább nem írom le max priv 22/F
2016. jún. 2. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!