Szellem élményeitek? 18/L
Figyelt kérdés
Sziasztok,nagyon érdekelnek ezek az ezoterikus dologok,kíváncsi lennék hogy kinek van esetleg valami természet feletti képessége,vagy történt e mással valami erdekes termeszet feletti dolog? Mindent szívesen meghallgatok,,, ugyhogy írhattok nekem nyugodtan privibe,,, :) nekem gyakran van DEJA VU-m... xd... sokszor kitalalom h ki mit akar mondani stb :)2016. máj. 10. 17:30
2/18 anonim válasza:
Egyszer elmentem fagyizni, de elfelejtettem magammal vinni a pénztárcámat úgyhogy hátulról leütöttem valaki és elvettem a pénzét. Másnap körözni kezdtek én pedig menekülőre fogtam, de a nyomban voltak és elkaptak. Aztán a előzetesben, mert nem voltam hajlandó együttműködni eltörték a szellememet. Törött szellemmel 2 évet voltam a sitten aztán kiengedtek és haza mentem a bolygómra.
3/18 anonim válasza:
Nekem éjszaka szokott megjelenni egy tündérszellem. Csak áll az ágyam mellett és nézi hogy mért dudorodik annyira a takaróm.
4/18 A kérdező kommentje:
Utolso...hahaha kva vicces vagy hallod... Azta!
2016. máj. 10. 17:48
5/18 anonim válasza:
#3 Biztos sérved van le fog rohadni.
6/18 Blade Bone válasza:
Az számit, hogy megérzek előre dolgokat? :) Persze azt sajnos nem tudom, hogy jó vagy rossz fog-e történni, de mindig jól működik ez. Dejavum is szokott lenni, de az nem olyan brutális, csak néha mintha már láttam volna embereket, helyeket. A szellemekben amúgy nem hiszek, vagyis inkább azt mondanám, hogy bántani biztosan nem tudnának...
7/18 anonim válasza:
Köszi . Szerintem is ku..a nagy volt.
10/18 anonim válasza:
Én tudtam hogy Lucifer-666 ezt fogja kérdezni! Nekem is szokott lenni dézsa vúm, de én kiöntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!