Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezek miért vannak?

Ezek miért vannak?

Figyelt kérdés
Szoktam azt érezni hogy valaki van a hátam mögött és nagyon figyel engem. Néha látok fekete ruhás nőket, néha meg mikor arcot mosok olyan mintha egy nő hajolna oda az arcomhoz. De csukott szemmel látom hogy lassan az arcomhoz hajolna. Voltam pszichiátrián is ezzel, meg halucinációval is. Mert láttam hollót is, aki beszorult a redőny alá. Meg egy pókot is aki a falon volt. Van amikor kiráz a hideg, ok nélkül libabőrös leszek bent a szobába, nyáron a 40 fokba.
2016. máj. 2. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy. Én is szeretnék ilyesmit hallucinálni, bár ruha nélkül.
2016. máj. 2. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
szerencsére az eset nem komoly, amikor elmúlik a tinédzserség ezt is kinövöd.
2016. máj. 2. 17:10
 3/6 Legoman ***** válasza:

Miért nem próbálsz meg rájuk szólni, hogy hagyjanak békén.

Utána meglátjuk mi történik.

Vagy próbáld meg irányítani a történéseket. Ha sikerül, akkor az agyad kreálmánya.

2016. máj. 2. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Remélem kedves Kérdező hogy a problémád gyógyítható vagy átmeneti és elmúlik, mert őszintén szólva amióta itt trollkodok Te vagy az első hallucináló aki nem kérkedik a problémájával, hanem zavarja az.

A probléma okát majd megmondja orvos - ha ugyan meg tudják mondani -, a lényeg hogy próbálj kigyógyulni belőle, ne add fel. Ha nem megy, akkor meg tanulj meg élni vele, ne hagyd hogy eluralkodjon rajtad.

Sok szerencsét hozzá, komolyan.

2016. máj. 3. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
"tanulj meg élni vele" -> "tanulj meg együtt élni vele"
2016. máj. 3. 00:57
 6/6 anonim válasza:
Tul sok volt az anyag.
2016. máj. 24. 08:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!