Hogy néz ki Sátán?
Ha szerencsém van, így:
Szia nekem megjelent tobszoris!!!
Egyszer edzettem boxolgattam itthon nappal es oldalra neztem valamiert csak ugy es a szobam vegebe ott volt a satan
Elmondon neked meg a sok baromnak akik itt poenkodnak ezzel hogy ez egy leny egy alak ...
Ugy kepzeld el mint egy nagy fekete szemetes zsakot ami felvan akasztva egy fogasra ... tehat lebeg. Nincs laba . Se keze . Nem lattod milyen izmos semmit. Eggyedul az arc formajat latod ahanyszor megjelent nekem ugyan az volt az arc vonala .
A sajat arc vonalom volt az ove is !!
Ami valtozik a szeme mikor lattam par masodpercig igy teljesbe akkor ezusten vilagitot izott...
Egyszer lattam meg de akkor csak az arcvonalat a tukorbe beleneztem sotetben wc en es ott volt az arca de akkor tuzvorosen izottt a szeme.. ez nem vicc ez nem ilyen szellem demon ..
Ez az
Igazabol ha van hasonlo irhat nyugodtan
Hú. Nagyon érdekes.
Miből gondolod, hogy ő valóban Sátán volt, nem egy démon vagy más entitás, hanem konkrétan Sátán?
És szerinted miért jelent meg neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!