Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudna segíteni valaki?

Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Mostanában arra lettem figyelmes, hogy néha valami vagy valaki hozzám ér. A karomhoz, de úgy érzem mint ha nem akarna bántani. Néha a székem elfordul/elmozdul a helyéről. Olvastam erről. Addig még nem fajultak a dolgok, hogy papot hívjak,de már félek. Meg néha azt érzem mint ha valaki a fülembe lihegne. Segítsetek légyszíves.

Szkeptikusokhoz meg annyit ha nem hiszitek ne olvassátok el.

2016. ápr. 24. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha odáig fajul, hogy papot hívj, akkor sem fog kimenni.

Ha teljesen ignorálod a jelenséget, és semmilyen módon nem kísérelsz meg kapcsolatot létrehozni-sem cselekvéssel,sem kommunikációval-akkor viszonylag rövid idő alatt megszűnik.

2016. ápr. 24. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy nem rossz szándékú, akkor miért kellene papot hívni? Mond meg neki, hogy hagyjon békén, vagy próbáld meg elűzni.
2016. ápr. 24. 17:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de nem sikerült.
2016. ápr. 24. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat ha nem akar elmenni, kerdezd meg mit akar. nem egyertelmu? tuti van valamilyen infoja a szamodra. ha meg rossz akaratu lenne azt idovel ugy is megerzed. bantani nem fog, mivel nem tud. ha nem akarsz vele kommunikalni akkormeg zard le magad egy kicsit, marmint foglalkozz massal es akkor majd visszamegy oda ahova valo ;)
2016. ápr. 24. 19:02
 5/8 homo ludensz ***** válasza:

A párhuzamos dimenzióknál tapasztalható némi anomália mint mikor engeded le az ablakredőnyt és néha marad egy rés.Akkor olyan mintha látni véltél volna valamit odaátról. Igen valószínű hogy ez az érzés formájában is észlelhető.

A pap nem hiszem hogy képzett ez irányban. A szenteltvíz vagy házi áldás jó dolog de nem riaszt el egy gazdátlan entitást. Valaki valamikor létrehozta s vagy felelőtlenül élni hagyta vagy meghalt a gazdája egy balesetben például. Mint írták is energetikailag zárd le magad és akkor kénytelen továbbállni mert az energia tarja életben.

2016. ápr. 25. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is érzek ilyeneket. Valamikor a vállamra teszi a kezét vagy a hátamat megérinti.

Olyan lehet hogy ez érzéki csalódás mert a ruha ami rajtunk van az érzékelő központ számára olyanná válik mintha nem is lenne. Hogy ne zavarjon folyamatosan a rajtunk lévő ruházat például ne csiklandozzon és ilyesmi. De előfordul hogy az érző központ néha érzékeli a rajtunk lévő öltözéket és akkor azt érintésként érezzük.

A fülbe lihegést nem tudom mi okozhatja talán a huzat vagy kis hallucináció amit kisebb fokú paranoia idéz elő.

Az is lehet hogy szellem kísért. Sosem lehessen tudni.

2016. ápr. 25. 10:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó remélem ez lehet a probléma.
2016. ápr. 25. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én hiszek neked! Tudok egy embert, aki neked tud segíteni! Ő szellemszakértő! Ez az oldala: [link]
2016. ápr. 26. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!