Nem, nem tűnik sem furcsának, sem elfogadhatatlannak. Az viszont érdekelne, hogy hogyan tudod pontosan megidézni, illetve hogy honnan kerültél a birtokában ennek a tudásnak, már ha igaz amit mondasz(nem meghazudtolni akarom a szavad, de azért be kell látni hogy itt troll hegyek vannak, és mivel nem ismerlek, nem árt némi bizonyosság arról, hogy érdemes folytatni a beszélgetést)
2016. ápr. 12. 22:06
22/33 A kérdező kommentje:
Az okkultizmussal több mint 10 éve ismerkedtem meg először egy "fehér" mágiával foglalkozó könyv mit lapozgattam és elvégeztem pár varázslatot belőle . Majd jött a wicca pontosabban Anne Mary Gallegher könyvei . Később a Necronomicon , Faust , Éliphas Lévi , Arthur Edward Waite , Jozef Dürr ,Richard Grötzinger , Franz Bardon ... ... ... művei . Majd ráakadtam a Voodoo-ra - Heike Owushu , Hoodoo Bertileaux , Brujeria , Santeria stb stb stb
Hitelesnek tűnik amit mondasz, meg ez a kérdés valahogy megfogott a sok ezer többi közül, akkor úgy veszem, hogy oka van, úgyhogy akkor folytatnám a kérdezgetést, mástól úgy sem leszek okosabb :)
Mi volt a kérdésed célja? Ha azt állítod, van személyes kapcsolatod-jó kapcsolatod- Lilithel, akkor miért teszel fel ezt a kérdést egy ilyen oldalon?
2016. ápr. 12. 22:17
24/33 A kérdező kommentje:
Az ok annyi volt csupán hogy megtudjam más személyeknek is van - e tapasztalata az említett démon hölggyel s ha igen miként történt , mi volt miközben megjelent a fizikai síkon tehát nevezhetnénk "tapasztalat cserének "
Szerintem nem fognak tolongani a válaszadók. Fizikai síkon jelenik meg, nem álom formájában? Csak mert ez utóbbi lehetőség, ami nekem "reálisabbnak" tűnik, már amennyiben nem keverjük össze az alvásparalízis közbeni hallucinációval, amit ha jól tudom szintén Lilithel szoktak azonosítani, attól függően persze, hogy milyen népcsoportot kérdezünk ezzel kapcsolatban.
Amit az előbb leírtál megidézési módszernek, azt csak felolvasod, aztán annyi?
2016. ápr. 12. 22:25
26/33 A kérdező kommentje:
Nekem már jelent meg is is ( fizikai síkon és álomban is ) Nos lényegében ez csak az invokációs rítus szövegi része ám más dolgok is szükségeltetnek hozzá . Lilith megidézésének több formája is van ez az egyik módszer . Akadnak olyanok is amihez orgazmust kell elérned vagy a rituálé előtt ill a rituálé alatt
Maradjunk egyelőre az invokációs módszernél, az talán egyszerűbben kivitelezhető adott körülmények között. Megosztanád velem a rítus teljes egészét, hogy ne kelljen nekem is 10 évig olvasgatnom ez után kutatva, már ha van olyan szerencsém, hogy ennyi idő alatt találjak valami használhatót én is?
2016. ápr. 12. 22:35
28/33 A kérdező kommentje:
Amennyiben az angol nyelven leírt rítus nem okoz gondot akkor örömmel
Az angol tudásom nem a legerősebb tulajdonságom, de ennek ellenére jelentős fennakadást nem fog okozni, és nagyon megköszönöm ha elküldöd.
2016. ápr. 12. 22:39
30/33 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: