Tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Volt már tapasztalata valakinek Lilith-el ? Megidéztétek , magától látogatott meg stb .
2016. ápr. 10. 16:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Igazából úgy van a sztori, hogy volt a sárból gyúrt ember, aki magányos volt és szaporodásra képtelen. (az oldalbordájából lett teremtve egy másik ember, aki mellé lett rendelve. Ezzel az lett kifejezve, hogy egymásnak a részei és úgy kell egymást szeretniük, mintha egyek volnának). Természetesen a sárembernek nem volt méhe, mert eredetileg nem volt a szülés bekalkulálva (Istennek sincs méhe és nem szül gyerekeket). A kérdés inkább az, hogy heréje volt-e. De gyanítom nem. A lényeg, hogy a nő annyiban más a férfitől, hogy szülni ő képes. Biológiailag igen is van különbség. Nem létezik olyan, hogy női testben férfi lélek és férfi testben női lélek. Egy lélek van és két test.

Azt gondolom, hogy a nő megjelölés fontosabb információ értéket tartalmaz, mint a férfi. A nő az anya.

Lilith történetéről vannak mende-mondák, de a legtöbb csak neopogány körítés, ami eltér élesen az eredeti legendától és azok dobálóznak vele, akik szerint a Biblia lenézi a nőket. Véleményük szerint Lilith egy erős nő volt, aki nem akart Ádám papucsa lenni.

A kereszténység viszont védi és tiszteli a nőket és ezt számos igével alá lehet támasztani.

2016. ápr. 10. 17:57
 12/33 A kérdező kommentje:
OEOS ACAPHOSH NYOT ZELESH ISTVAMAN TENEB NSGIAH ATOMOR NEAMMITABAS NORZEBR EYATTAN KELOSH TSABELMES NRZIOT HANANEF FTAA EOS GHAT -Ez egy invokáció Lilith-nek
2016. ápr. 10. 18:36
 13/33 anonim ***** válasza:

Ezzel megidézed?

És az miért jó neked?

2016. ápr. 12. 21:10
 14/33 A kérdező kommentje:
Igen ezzel megidézem .
2016. ápr. 12. 21:18
 15/33 anonim ***** válasza:
És mire jó az neked?
2016. ápr. 12. 21:30
 16/33 A kérdező kommentje:
Nos ha nem ismered ki magad az okkultizmusban akk nehéz elmagyarázni miért jó megidézni egy démont . Am mert érdekel az okkultizmus és minden vele kapcsolatos dolog . És mert szeretek ilyennel foglalkozni + Lilith-vel jó kapcsolatot ápolok
2016. ápr. 12. 21:34
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem igazán ismerem ki magam ezen a téren, de ha teszel egy kísérletet az elmagyarázásával akkor egy lépéssel közelebb kerülök ahhoz, hogy megismerjem. Lilith nem éppen egy pozitív lény, ha minden igaz, akkor miért jó vele jóban lenned?
2016. ápr. 12. 21:37
 18/33 A kérdező kommentje:
Okkult más néven titkos tudományok . Én Mesmer nézetét fogadom miszerint ebbe a "kategóriába" tartozik minden olyan dolog mit nem tudunk megvizsgálni , mérni , ill egyéb racionális eszközzel bizonyítani létét ám mégis jelen vannak . Kvázi amire a tudomány nem talált magyarázatot tehát rejtve van előlünk miképp keletkezik ( vagy eredete ) . S Lilith ugyan nem pozitív lény de nincs okom rosszban lenni vele sőt . Mondjuk úgy segített már egy két alkalommal amit nyilvánvalóan nem írok le .
2016. ápr. 12. 21:45
 19/33 anonim ***** válasza:
Konkrétabban értettem a megismerést, a fogalmak értelmezésével alapvetően nincs problémám. A te esetedre vonatkozóan meg úgy értettem a kérdést-csak kicsit néha körülményesen fejezem ki magamat, illetve kevésbé érthetően-, hogy ha nagyon leegyszerűsítve nézzük akkor van a sötét meg a világos oldal, amiből ha te az előbbit preferálod, az nem biztos, hogy kifizetődő hosszútávon. Persze ez nézőpont meg az aktuális erőviszonyok kérdése, már ha ez valóban tényként van kezelve.
2016. ápr. 12. 21:51
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem , én mindkét oldalt előnyben részesítem , tudom hogy furán hangzik és Lilith-et kedvelem ezért jó nekem őt megidézni
2016. ápr. 12. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!