Nem angyal, nem szellem van mellettem. De valami van. Az aurám jó, viszont van egy energiakiállás a szívcsakrámnál. Azt mondták bajom nem lesz. Mi lehet ez?
Hogy fényes e valami, az nem sokat nyom a latba. A látott kép nem valós látvány, csak egy érzés képi megjelenítése. Egyszerű gondolatformától szellemi lényig gyakorlatilag bármi lehet. A hidegség arra utalhat, hogy a környezetéből elvonja az életerőt, hogy fenntartsa magát. Ha más negatív érzetet is kelt ezen kívül, akkor jobb távozásra bírni.
Az energiakiállás gondolom egy, a környezeténél vastagabb kiemelkedés a szíved környékén. Sok dolgot jelenthet, a gyulladástól a túlműködésig. De akár még azt is jelentheti, hogy túlzottan érzelmi beállítottságú vagy, ezért az összpontosításod középpontja oda tolódott el. Érdemes lenne megnézetni valakivel, aki ért hozzá, és bízol is benne.
Aki megnézte, lehet hogy lát néhány érdekességet, de lövése sincs róla mit, és miért lát.
Bocsánat, hogy sokára válaszolok.
Felkerestem egy reikist. Ismerősöm és én iszonyatosan rezonálunk, vagy hívhatjuk szinkronnak is akár. Őnála voltak furcsa dolgok, de rám vezethető vissza a dolog. Igazából csak szóban forgott az öcsém. Amióta meghalt, én éreztem jelenlétet, hideget. Asztrális síkon nagyon sok munkával kiderítette, hogy ő az :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!