Kísértet? Szellem? Mi lehet ez?
Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy szekrénysorom, amit azért adtam el, mert minden éjjel kopogásokat hallottam, ami a szekrényről jött... Szóval megvették, vettem egy újat, kb. fél évig semmi baj.. Most újra hallom a kopogásokat. Rettentően ijeszto tud lenni, félek. De ez nem minden. Anyukám sokszor mondta már, hogy egy fehér árny szerűséget lát elszaladni a teraszunkon. A minap én is láttam. És ha mindez nem elég, anya barátnője, anya és én az előszobába beszélgettünk egy d.u, már sötétedett, és anya barátnője megszólalt, hogy ki áll az ajtóba, miért nem kopog be vagy jön be? Mi is láttuk, egy pillanatra, aztán eltünt. Kinyitottuk az ajtót, semmi és senki nem volt ott, még egy tárgy sem, aminek az árnyéka lehetett.
Aztán tegnap este betelt a pohár, az a történés vezetett arra, hogy segítséget kérjek. Sorozatot néztem, későn értem haza de nem tudtam aludni. A szobám a konyha mellett van, az ágyam az ajtó mellett, és ha a konyhában fel van kapcsolva a villany azt latom. Szóval néztem a sorozatot, és a konyhából olyan hangot hallottam, mintha valaki a hűtőajtót kinyitná.. Fény semmi nem szűrődött be. Kimentem, mindenki a helyén volt és aludt. Azt ugye mondanom sem kell, hogy az erő is kiment a lábamból, szinte lefagytam.
Én nagyon félek az ilyen dolgoktól.
Ha valaki tud erre magyarázatot adni, vagy segíteni, az kérem tegye meg, mert nagyon nyugtalanítóak tudnak lenni ezek a történések..
Előre is köszönöm!
Bár ez mind elcsépelt horror klisé, de talán kösd le magad horrortörténetek írásával! Kiadni nem fogják, de legalább nem lesz időd se ide írogatni, se a szerkénynél hallgatózni.
:-)
mivel szellemek, kísértetek nincsenek ezért maradjunk annyiban hogy hallasz valamit és rosszul értelmezi az agyad, mert bele akarsz látni minden ostobaságot
lefekvés előtt igyál egy deci oszt pálinkát rögtnön nem fognak a szeszszagod közelébe menni...
Küldök videót is egy jelenségről akit érdekel.
és nem, nem nézek sok filmet, sőt utálom a horrorfilmeket
Ha kopogni tud, hangokat adni tud, akkor nincs akadálya, hogy beszélj vele.
Mondd meg neki, hogy 2 kopogás a nem, és egy az igen, vagy fordítva. Te szabod meg.
Mondd neki, hogy ismételje meg, amit te kopogsz. Legyen benne ritmus. A lényeg, hogy mindig figyeld, és hallgasd, hogy honnan jön a hang.
Most kérdezd meg, hogy ért-e mindent.
Utána, ha igen, akkor tehetsz fel neki kérdéseket, amikre "igen" és "nem" válaszokkal lehet felelni.
Ha nem akarsz ilyet játszani, akkor kérd meg, hogy menjen el, mert zavar téged.
Ha egyik sem válik be, és a zajok még erősebbek lesznek, és a hatások fokozódnak, akkor írj.
És figyeld meg, hogy honnan jön a hang. Szedd össze magad, és légy bátor, majd menj a hang irányába.
Tudod, hogy mi van ott, tudod, hogy ott van, tudod hogy a hang is onnan szólt. Mégis mitől félsz?
Lehet, hogy találsz olyat, ami racionális magyarázatot ad a zajokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!