Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

A barátomêk megidézték lucifert(a sátánt) azóta mind hármuk szokta látni más-más helyen,és este ugy érzik mintha figyelné öket.4-en voltak csak aki megidézte az már neghalt.(Énis negezen hittem el,elősször nevettem rajta)De aztán mondták hogy nem vicc stb..Hát jó.És ha igaz akkor hogy lehet vissza küldeni,vagy már késő?Esetleg Istenhez kell fordulni?Lehet-e baj belölle?Volt veletek is hasonló?

Aki nem hisz benne,vagy nem hiszi el az kérem ne írjon

köszönöm! :)

2016. febr. 29. 20:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Dicsértessék
2016. febr. 29. 22:15
 12/22 Jézus szolgája ***** válasza:

Lucifer-666.

A barátodék lelke az enyém, fogadd el!

Ne akarj velem ujjat húzni!

azért ez jó volt D nevettem egy jót D.

poploloio.

de komolyra fordítva a szót,a barátaid egy nagyon veszélyes játékot játcotak, ami nem vicc.

ésha valóban igaz amit mondanak,akkor nagy bajban vannak.

amiből csak Isten tudja őket kimenteni.

szerintem nem árt ha felkeresnek egy szak embert,aki segíthet nekik Isten segítségét kérni.

és mond meg nekik,hogy az ember lelke nem eladható,csak ajándékozható.

Istennek,vagy az ördögnek.

rajtuk áll hogy kinek adják,és nem az ördögön.

2016. márc. 1. 07:50
 13/22 Fleurr ***** válasza:

Hallod, ha ennyire hülyék voltak, akkor megérdemlik a sorsukat. A hülye is tudja, hogy démont, szellemet (föleg sátánt) idézni veszélyes. Szórakozásból se ugrunk le a hídról a betonra, húsz méterről, mert tudjuk hogy veszélyes.

Ne idézz semmit.

Ha annyira unatkozol és félni akarsz, akkor törd el a szüleid egyik értékes dolgát, pl anyud kedvenc porcelánját amit még anno a nagymamájától örökölt, és hagyd ott, ne takarítsd fel, majd várd a reakciót. Garantált a félelem és az izgalom. Vagy horror filmet nézzetek, horror játékokkal játszatok, scary popup videokat nézzetek.

Jah, és miért nem ők tették fel a kérdést? Miért ide tettétek fel a kérdést?

Ez olyan mintha lenne egy véres sebed de orvos helyett ide írnál, h mit csinálj.

Ilyenkor nem valami papot, mondjuk egy katolikusat kéne megkérdezni a témáról?

2016. márc. 1. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam idézni! Semmi veszélyes nincs abban!

Ady-tól ,Móricz-tól...

2016. márc. 2. 06:25
 15/22 montario válasza:
Érdemes lenne dokumentálni az eseményeket, hiteles bizonyítékokkal milliárdokat keresnél. Érdekes, hogy az összes ezós megtartja magának a természetfeletti élményeit és véletlenül sem váltja azokat pénzre.
2016. márc. 3. 05:33
 16/22 anonim válasza:
Utolsó ez biztos azért van, mert a szellem/démon/sátán/akárki megtiltotta nekik hogy nyilvánosság elé hozzák a létezését:(( Persze a gyakori kivétel, hisz azt ők is használják, lásd Lucifer
2016. márc. 4. 18:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Remélem ezt még te sem gondoltad komolyan, ha mégis, akkor ördögűző helyett egy pszichológust ajánlanék. Nem azért, mert nem hiszek Luciferben, hanem azért, mert a keresztény bibliában CSAK hazugságok vannak a pogány istenekről (és közel minden másról), ergo ha egy abban szereplő karaktert akarsz megidézni, annak kb. annyi az esélye, mintha Pókemberrel próbálkoznál, talán még kevesebb.
2016. márc. 5. 18:02
 18/22 Sanya9797 válasza:

Megpróbállak komolyan venni. Ugyanilyen történt én khm.."ismerőseimmel is". Egy darabig még baszogatni fogja őket, de majd eltűnik idővel.

Máskor nem csinálnak ekkora baromságot...

2016. márc. 15. 09:41
 19/22 anonim válasza:

Mi az hogy lehet-e baj belőle? :D

Persze azt leszámítva hogy az egyikük már meghalt.

2016. márc. 15. 17:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Nah jolvan mostmár komolyan felbasztok.. linkeljetek vmit hogy kell "megidézni" ezeket de az összes leghardabb sátánfajzatot!!! 1 éjjel "megidézem" sorba az mindet, egyes egyedül és kíváncsian fogom várni hatását!
2016. márc. 15. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!