Nektek is volt már ilyen élményetek?
Most 25 éves vagyok. Egy éve körül lehetett, éjjel nagyon nyugtalanul aludtam. Felébredtem. A tesom ágya az én ágyammal szembe van. Láttam, amint a tesom ágya fölött egy ember(?) lebeg keresztül. Láttam tisztán az arcát, de úgy kb.hasi tájéktól lefelé fokozatosan halvány volt, már a lábai egyáltalán nem látszodtak. Kb. 4 másodpercig néztem ahogy halad, maj hirtelen kezdett halványodni, és eltünt.
Kétszer is volt, hogy hangokat hallottam. Egyszer a nevemet mondta, egyszer pedig egy valami érthetetlen mondatot.
Nem alvásparalízis közben voltak ezek a dolgok, és nem is álmodtam. Nem drogozok, nem füvezek.
Volt.
Egyszer az ajtóban állt a sötétben egy alak, pontosan nem tudtam kivenni. Csak emlékfoszlányaim vannak róla, de olyan helyzetekre is emlékszem, amikor a karjaiban visz keresztül az egész házon, a vaksötétben. Csak az utcai fények miatt tudom beazonosítani, hogy éppen melyik szobában tartottunk.
Na, akkor nem vagyok egyedül ezzel a szemes dologgal :) De nem tudom, hogy mi lehet.
És vajon miért látnak a gyerekek ilyeneket, és miért a gyerekek?
A gyerekeke még nincsenek ennyire leterhelve más egyéb dolgokkal.Inkább még ösztönösek.A felnőtteknek, idősebb gyermekeknek azonban sajnos szinte egész nap a "muszáj" dolgokkal kell törődniük.Közösségbe vannak hurcolva, így nincs módjuk észrevenni ezeket az amúgy is ritka és nehezebben érzékelhető jelenségeket.Azért szerencsére maradnak néhányan, akikből felnőttkorra sem kopik ki teljesen.
Nos a szem nem tudom igazából, mi lehet, csak sejtésem van.Szóval a szem, az a sötét, gonosz tekintetű szem, mintha egy "lyukon nézne ki" Körülötte nincs más, tehát arc nem társul hozzá, azonban szintén gyermekkoromban álmodtam valami különös lénnyel, egyszer láttam is valójában, nos, annak volt ilyen szeme.De persze emiatt nem állíthatom , hogy a külön szemet is azért láttam, nem biztos, hogy van a két tapasztalat között összefüggés.Az valami emberi ás állatí vonásokat is mutató lény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!