Nektek volt már valamilyen paranormális élményetek?
Örülj, hogy nem azt érzed, mintha valaki jeges lehelette marná a nyakad, azt érezvén, hogy egy óriási éles köröm van tőled 1mm távolságra...
Ülj fal mögé, ha zavar...
Én vagyok maga a paranormális élmény, egyre több olyan dolog történik velem mióta kijöttem a kórházból.
Pl. voltam egyik barátomnál (csak ilyen lelki barátom ő), a konyha ablakán kopogtatott az ex felesége hogy mit keresek én ott.
A barátom meg mondta hogy húzzam le gyorsan a redőnyt, én közelebb voltam a redőnyhöz, de nem nyúltam hozzá. A redőny magától azonnal lehúzódott.
Tudom, hogy kínos dolog félni a bohócoktól, de egy kissé tartok tőlük, mióta egy megrázó dolog történt velem még 7 éves koromban... Apukám elengedett a velem nagyjából egykorú unokatestvérem társaságában egy amerikai vándorcirkuszba, ahol minden volt, ami szemnek-szájnak ingere. A bohócok a 6.-7. produkciónál jelentek meg, egy nyurga, sárga orrú, mosolygós és még egy alacsony termetű, de köpcös, a komoly fapofát magára öltő egyén. Az unokatesóm eddig a pontig remekül szórakozott, de mikor a bohócok megjelentek a porondon, azon kaptam őt, hogy össze-vissza forgatja a fejét, közben böködi a hátamat, ömlik róla a verejték, és a hányinger környékezi. A magammal hozott vizet akartam odadni neki, hátha a vízhiánytól van (szegény kuzinomnak nem volt valami erős szervezete), de mikor odanyújtottam neki, ellökte a kezem, és a porondra mutogatott, miközben ezt motyorászta: "Én nem... Most ne... Nézz már oda!" Az egyik szomszédos padról egy szimpatikus idős ember segített megnyugtatni őt, de nem volt időm megköszönni a kedvességet, mert a mosolygós bohóc engem választott a nézőtérre mutatva, és rám esett a reflektorfény, és pergett a dob. Az öregember bíztatóan és huncutul kacsintott rám, és mivel a kuzin jobban volt, bátran elindultam a lelátóról.
Két híres produkcióban vettem részt; az elsőben letakartak egy vörös lepellel. Vártam az instrukciókat, hiszen biztos voltam benne, hogy nincs itt semmi varázslat, de... Amikor a mosolygós bohóc csettintett, leplen kívüli hangos nézőtéri morajlás hirtelen elnémult. A leplet lehúzták rólam... A nézőtéren viszont nem ült senki! A porond üres volt, a reflektorfények is kihúnytak... Én pedig annyira megijedtem, hogy egy hang nem jött ki a torkomon. Cuppanást hallottam a hátam mögött, és mikor megfordultam, egy zokogó, sovány bohóc nyalogatott egy húszezrest, melyről patakokban csordogált a nyála. Rámnézett a műanyag kalózkalapja árnyékában, majd ásított egyet. Kilátszottak borotvaéles, hosszú fogai (később leírom a folytatást, de androidon írom, és elfáradtak az ujjaim...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!