Szerintetek csak bebeszéltem magamnak ezeket? Nem igazán hiszek ilyesmikben.
Sziasztok!
2 esetet osztanék meg veletek, amiket a mai napig nem tudok hova tenni. Nem nagyon hiszek a szellemekben, de hátha valaki tud rá magyarázatot adni.
Az első: édesanyám már 10 éve meghalt, én 9 évig visszafojtottam magamban a gyászt, nem sírtam, nem beszéltem róla, gyakorlatilag úgy tettem, mintha nem is létezett volna. Gondolom, ezek védekező mechanizmusok voltak, hogy ne kelljen elfogadnom a fájdalmat. Viszont 9 év alatt rengeteg dolgot tudtam meg róla, ami miatt nagyon-nagyon haragszom rá, már amiatt akartam rá emlékezni, hogy a dühömet kiadhassam, szerettem volna vele ordítani, a fejéhez vágni, mikkel cseszte el a saját, és a mi életünket is. Egyszer egyedül voltam a házban, takarítottam, mikor úgy éreztem, valaki áll mögöttem. Ettől meg is ijedtem, de úgy gondoltam, talán egy esély, talán ha nincs is ott senki, végre "eljátszhatom", hogy ő az, és üvöltöttem vele, sokat beszéltem, minden sérelmet kiadtam magamból. Közben végig úgy éreztem, hogy van valaki ott, de mindig csak mögöttem. Féltem, szomorú voltam, abszurd volt az egész, de valami mégis volt, ami miatt igaznak hittem. Ami furcsább, hogy közben annyira kirázott a hideg, hogy mindenem bizsergett, felállt az összes szőr a karomon, tudom, hogy furán hangzik, de mintha valami energia réteg bizsergett volna az egész testemen. Ezek után tovább takarítottam, de bármihez hozzáértem,az megrázott. A mosogató, a műanyag gyerekjáték, de még a függöny is! Ezek után még pár óráig éreztem a hátam mögött valakit, azóta nincs ilyen. Itt leginkább e furcsa elektromos dolog izgat, egyébként is sokszor bármihez érek, az megráz, míg másokat nem.
A másik eset független az előzőtől, éjszaka a sötétben szintén úgy éreztem, hogy van valaki a szobában, és konkrétan olyan volt, mintha mellettem állna az ágy szélénél. Majd egészen közel lehajolt, mintha az arcomba nézne. Semmit nem láttam, de konkrét érzés volt, sokkal jobban éreztem, mint az első történetnél.
Érzed a szellemek jelenlétét. Én is megérzem ha itt van, és konkrétan azt is meg tudom mondani, hogy hol van. Érzem, hogy gonosz, vagy jo, fiatal vagy idős. Érzem a szándékát.
Csak azt nem tudom, hogy ez áldás, vagy átok...
Álmomban is szoktam látni elhunyt lelkeket, és általába olyankor valamit üzenni akar, vagy figyelmeztetni valamire, vagy megoldást nyújt olyan dolgokban, amik gondot okoztak, nem tudtam megoldani stb. Vagyis konkrétan nem segít, hane rávezet a megoldásra meg ilyenek (vagy hogy is fejezzem ki magamat).
Nálam fordítva van: általában én rázok meg embereket, és a hajam MINDIG elektromos. Tényleg! Van mikor hallani is lehet az elektromosságot, amolyan pattogó hang hallatszik.
A szellemekről meg, köztudott, hogy amíg nem nyugszanak meg, addig nem is mennek el. És amíg te haragszol rá, ő nem tud elmenni. Tehát el kell engedned, és küldened. Ez mindkettőtöknek jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!