Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha meghalok a mennybe szállok...

Ha meghalok a mennybe szállok és angyal leszek?

Figyelt kérdés

#halál #ezotéria #angyalmennyország
2016. jan. 12. 22:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%
Helló trollkondás! Teszik a beszédes neved :) A sárkányrepülőhöz meg meghalni sem kell. Próbáld ki.
2016. jan. 13. 15:28
 12/29 anonim válasza:

Én hallottam már olyanról, hogy emberből angyal legyen. Jól figyelj, ha ennyire érdekel a téma:

Miután meghalsz, a tested a földön marad, a lelked pedig vissza száll oda, ahonnan jött. (A mennybe, ha így jobban tetszik.)

Ott választási lehetőség elé kerülsz. Vagy másik életet indítasz egy másik testben (DE A LELKED MINDIG UGYANAZ MARAD), vagy angyal leszel, és őrangyalként vigyázol egy még élő szerettedre/ismerősödre, és minden lépését szemmel tartod.

Elég nehéz feladat lehet, de a döntés Rajtad áll!

Remélem segítettem. Ha érdekel még, keress privátban :)

2016. jan. 13. 15:38
 13/29 anonim ***** válasza:
Kérdez priváltban.
2016. jan. 13. 16:12
 14/29 anonim válasza:
ne haragudj, de ez már egy pszichológus hatásköre...
2016. jan. 13. 16:46
 15/29 anonim ***** válasza:
11%
Azért,hogy valaki erdeklődik a teremtő elrendezese iránt nem biztos,hogy pshies.Csak a pontos ismeretert a szentiráshoz fordulj,az Isten szavahoz mert a vallások ahány annyi tanitás,de az aki eldönti melyik igaz az a Szentiras.
2016. jan. 13. 18:46
 16/29 helopelo válasza:
70%
Én azt gondolom, hogy ha meghalsz, akkor Isten, a teremtő, a tervező, ahogy hívni szeretnéd elbírálja, hogy az életed során a szeretetet és önzetlenséget választottad, vagy az önzést. Azt hiszem minden embernek az a célja, hogy valamilyen módon megvalósítsa ezt a szeretetet, mert szerintem cél nélkül az élet értelmetlen és üres. Legalábbis ennek találtam, mielőtt erre rájöttem. Szóval, ha Istent és a szeretetet teszed magáévá, akkor vele leszel halálod után is, ha pedig nem fogadod el, hogy szeretetben élj, hanem önző módon folytatod az életed, akkor halálod után is Isten nélkül fogsz létezni, egyedül. Most, hogy léteznek-e angyalok vagy sem, azt nem tudom. Mindenesetre gondolkozz el ezen, ha nem csak trollkodtál a kérdéseddel. Bár gondolom nem gondoltad komolyan. Na mindegy azért ezt elmondtam. ;)
2016. jan. 14. 19:00
 17/29 anonim ***** válasza:
62%

Tudod, ahhoz, hogy egy angyal szerű lény repülni tudjon, több mint 2 mázsa mellizom kellene. Csakhogy a 250 kiló összsúlyhoz már még több izom kellene...

Szóval fizikai (biológiai) képtelenségről beszélünk.

2016. jan. 15. 09:30
 18/29 jam007 válasza:
Ha valakiből angyal lesz akkor azok ártatlan lények, a gyerekek, és nem kis árú szállító gk vezetők és nem is politikusok.
2016. jan. 15. 12:04
 19/29 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy a pokolba kerülsz és hegyes farkad, valamint szarvaid lesznek. Rizikós lutri ez...Ott nem tudsz repülni, de jó meleg van télen is.
2016. jan. 15. 18:15
 20/29 anonim ***** válasza:
Te csak egy büdös lélek leszel, aki jön hozzánk a pokolba és minden egyes nap el leszel égetve :D
2016. jan. 17. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!