Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Chupacabras csapott le Ohaingun?

Chupacabras csapott le Ohaingun?

Figyelt kérdés
Ez a latin amerikától igen távól eső észlelés, igazolja hogy a Chupacabras egy földönkívüli lény, ugyanis egy állat nem képes óceánokat átszelve főldrészeket utazni. Vagy lehetséges, hogy egy dimenzió utazó lenne ? Mit gondólsz? [link]
2016. jan. 11. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak egy fej nélküli állatot látok. Ki mondta, hogy egy űrből jött idegen lény óceánokat szel át?

Az ottaniak mindenre, amitől félnek rámondják, hogy Chupacabra... náluk az a mumus megfelelője.

Én azt gondolom, hogy ha te latin amerikai volnál és olvasnál egy posztot az európai mumusról akkor feltennéd a latin amerikai gyakori kérdések oldalra, hogy kézzel fogható bizonyítékot találtak a mumusra, hisz sokan félnek az ágy alá nézni éjszaka.

Ne legyél ennyire befolyásolható és naiv, barátom.

2016. jan. 11. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:

" Ki mondta, hogy egy űrből jött idegen lény óceánokat szel át? "

Mert amerikát óceán választja el ázsiától. Kapishe ? -.-

2016. jan. 12. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan veszed ezeket. A poszt nem is említi a Chupacabrat. A falu pedig dél Afrikában van. Egy vadállat vagy ember lefejezett egy kecskét. Szerintem inkább bosszú szomjú szintén lakos művelte.
2016. jan. 12. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Releváns híroldal a hir.ma...pfff
2016. jan. 12. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A Chupacabra csak kiszívja a vérüket az állatoknak.Ezeknek le van harapva.Szerintem valami elvadult kutya,vagy valami vadállat.
2016. jan. 12. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!