Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit jelent az, hogy kárhozott...

Tcsehi kérdése:

Mit jelent az, hogy kárhozott a lelkem? És ennek mi köze a vérfarkasokhoz?

Figyelt kérdés
Pár napja egy magas, srác odaállított hozzám és azt mondta, siet, de észrevette, hogy kárhozott a lelkem és ha akarom, később beavat vérfarkasnak...azt se tudtam mit mondjak, gyorsan el is ment.

#lélek #vérfarkas #kárhozott lélek
2016. jan. 8. 19:59
 1/10 Bob the builder ***** válasza:
ha lány vagy, hogy megakar fektetni
2016. jan. 8. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok, szóval remélem nem ez a célja... 18f
2016. jan. 8. 20:09
 3/10 anonim válasza:
hát az alkonyatban voltak ilyen dolgok szóval..... háááát vigyázz magadra sztem :/
2016. jan. 8. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Első sorban nevesd ki. A lelked nem kárhozott. Nem is lehet. A kárhozat nem az életre vonatkozik, hanem egy halál utáni állapot. Vérfarkasnak meg nem fog beavatni senki. Legalább is igazinak nem. Találkoztam már alternatív vérfarkas ötletekkel, de sokkal inkább skizofréniára hasonlított, mint átváltozásra...
2016. jan. 8. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bennem azok a lehetőségek merülnének fel, hogy:

- a srác poénkodott

- flúgos

- túl sok vérvarkasos irományt olvasott + feltűnési viszketegsége van

- esetleg bejössz neki (nem minden férfi heteroszexuális)

2016. jan. 9. 06:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. jan. 9. 12:39
 7/10 anonim válasza:
Érdekes, az én lelkem elméletileg meg van hasadva és kárhozatra ítéltetett, de ettől még nem ajánlották fel, hogy vérfarkast faragnak belőlem...
2016. jan. 13. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:
xD csak ki kell várni, am ezt honnan lehet tudni? mármint azt, hogy meg van hasadva, meg ilyenek..
2016. jan. 15. 19:06
 9/10 Fleurr ***** válasza:
Légyszi majd írj ha újra találkoztál vele. Engem érdekel, hogy mi fog kisülnibelőle. XD
2016. jan. 30. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha még találkozol vele, kérj az anyagból.
2016. febr. 12. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!