Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyapám halála előtt 1-2...

Nagyapám halála előtt 1-2 hónappal készült fotókon érdekes jelenséget fedeztem fel, véletlen lenne?

Figyelt kérdés
Nagyapám 2015 július elején hunyt el váratlanul.Felfedeztem,hogy a májusban és júniusban készült fotókon,amiken utoljára szerepel sosem tudtam úgy beállítani a kamerát hogy vékony fénysugaras fényes hatás ne járja át a képeket, hiába készült beltéren és kültéren róla fénykép valamint értek a telefonom kamerájához.Egyik barátom szerint ezek a fényességek jelzésértékűek lehetnek a túlvilággal kapcsolatosan.Szerintetek hülyeség,vagy van benne valami?Nem vagyok jártas a természetfeletti dolgokban.

2016. jan. 1. 20:00
1 2 3
 21/29 Spilerke ***** válasza:

#20 Hát mondom, hogy én nem tehetek arra, hogy nem látod. :D Általában ez a képhiba nagyon gyakori. Ha látni akarod nagyíts a képre és a pixeleknél látszik a változó színtónus. Ez nem valami természetfeletti jelentőség, még különlegesnek sem lehet mondani. Egyszerüen gyenge a képminőség, hogy jól szűrje a változó fényviszonyokat.

[link]

2016. jan. 2. 14:07
 22/29 anonim ***** válasza:
48%
A nagyapád arcára rászállt egy fehér kör? az jelenthet valamit.
2016. jan. 3. 00:37
 23/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

annyit tudok mondani, hogy én hiszek abban, hogy a fénycsíkok angyali hírvivők is lehetnek. A te esetedben nem tudom, de lehet. Nálam is voltak ilyenekre példák.

2016. jan. 3. 02:18
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Nincs itt semmi csak belemagyarázás.

Mind a 2 képen azonos szögben állnak a homályos csíkok. A glar nem a térben lett fotózva vagyis nem tindhal jelenséget látunk ez magyarul egy a fénysugár a poros szobában. A kinti képen látszik hogy a fehér rózsa is ugyan olyan szögben húz homályt vagyis ez optikai hiba azon belül is egy elhúzott maszat a lencsén.

Töröld meg pzs vel a lencsét és eltűnik.

2016. jan. 3. 10:08
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

Beégett, szemcsés, elmosódott képek. K**va meglepő a mai világban, amikor már egy tubus mustárra is raknak fényképezőt.

Hú, a Xing-Ian-Yung SuperHD4K XC4310B optikád biztos átlát a túlvilágba! Vagy csak a szenzor lenne ócska, és az utófeldolgozás pocsék? Ááá, ilyeneken minek is gondolkodnánk, az első feltételezés a biztos!

2016. jan. 3. 14:32
 26/29 anonim válasza:

Itt tényleg csak belemagyarázás történik. Illetve nem hiszem el, hogy senki nem hívta fel a kérdező figyelmét még arra, hogy az első képen nyilvánvalóan az ablakból bejövő fény miatt láthatjuk úgy a képet, ahogy. A másodikon sokakkal együtt én sem találok semmit rajta.

Aztán, ezek a képek még életében készültek. Nem hiszem el, hogy halála után a képeken hirtelen megjelentek ezek a dolgok.

Ha pedig valóban 'jelenség' van a képeken, akkor a hölgy körül is kellene, hogy legyenek.

2016. jan. 3. 20:32
 27/29 anonim válasza:
nem a halála után jelentek meg,hanem a halála elötti képeken amit még éltében készítettek.Olvasd el újra :)
2016. jan. 10. 15:53
 28/29 anonim ***** válasza:

el tudnád nekem is küldeni?

:)

2016. márc. 15. 13:44
 29/29 anonim ***** válasza:
részvétem :(
2016. márc. 15. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!