Nagyapám halála előtt 1-2 hónappal készült fotókon érdekes jelenséget fedeztem fel, véletlen lenne?
Figyelt kérdés
Nagyapám 2015 július elején hunyt el váratlanul.Felfedeztem,hogy a májusban és júniusban készült fotókon,amiken utoljára szerepel sosem tudtam úgy beállítani a kamerát hogy vékony fénysugaras fényes hatás ne járja át a képeket, hiába készült beltéren és kültéren róla fénykép valamint értek a telefonom kamerájához.Egyik barátom szerint ezek a fényességek jelzésértékűek lehetnek a túlvilággal kapcsolatosan.Szerintetek hülyeség,vagy van benne valami?Nem vagyok jártas a természetfeletti dolgokban.2016. jan. 1. 20:00
11/29 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Valamelyik válaszoló írt valami körszerű valamit a képen. Nagypapám halála előtti képek mind Olyanok.. Nem is tudom,hogy fogalmazzam. Körülötte mintha nyomtatnál,de kezdene kifogyni a patron és halványabbak a betük. Na ez ilyen,de csak körülötte!
15/29 Spilerke válasza:
Részvétem, de hol van a furcsa fényjelenség? Én semmi különlegest nem látok. Őszintén egy kicsit félek attól, hogy így estefelé egy halott képeit vegyem jobban részletesebben szemügyre. Holnap talán jelentkezem, (ha tudni fogok most aludni). De azért kösz a képeket rendes vagy. Remélem nagyapád nem fog megölni álmomban. :D
16/29 anonim válasza:
16. Azokra a fényes "csíkokra" gondol a kérdező szerintem. Elsőre nem annyira feltűnőek, de ott vannak.
17/29 Spilerke válasza:
#16 Milyen fényes csíkokra? Én komolyan nem látok semmilyen rendellenességet a képen. Szerintem viszont akik szeretnek valamit belemagyarázni azok bele is magyaráznak. Ha a szivárvány színű fényhatásra gondolsz, ami csak nagyítva vehető észre, akkor megnyugodtatlak afelől, hogy ez egy természetes fényhatás a gyenge képminőségnél. De egyébként a telefonnal készített képek általában így sikerülnek. Most, hogy reggel van sokkal bátrabban vagyok szkeptikus, mint este. :D
Látható ezen is a hasonló fényhatás: [link]
18/29 anonim válasza:
17. Ezen a képen nincsenek. Én nem látom.
20/29 anonim válasza:
19. De, hiszen te hoztad példának. De nincsenek rajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!