Mi lehetett az a lény az álmomban?
Amit előző írt.Én is láttam ilyet, de én álmomban.Én azt gondoltam, az egy szobor, egy élő szobor (nekem annak tűnt, bár mozdulatlan volt).Csauklyás köpeny borította, arca nem látszott, teljesen tömör fekete volt az egész, tényleg olyan "gumiszerű"mondhatjuk így is.Egy park szélén állt, kerítés választott el tőle, de el kellett mellete haladnom és féltem nagyon.
Rosszulléttel ébredtem ebből az álmomból, valami pánikszerű rosszullét, szívdobogás, hideg-meleg hullámok, sosem éreztem ilyet csak akkor.Utána egész nap nagyon félős voltam, összerezzentem mindentől szinte éreztem annak a fekete alaknak a jelenlétét.
Utolsó, én írtam a "gumiszerűt".
Neked is elég hátborzongató élményed volt...én nem is tudom, hogy mit csinálnék előbb, infarktust kapjak előbb, vagy öszepisiljem magam a félelemtől :-)
Már máshol is olvastam ugyanezeket. Úgy gondolom ha ezek hallucinációk lennének amit a paralízis vagy más vált ki, akkor nem lennének ennyire egyformák. Főleg a "lény" leírása..nem tartom túl reálisnak hogy mindenki ugyanazt hallucinálja.
Fogalmam sincs mi lehet ez a lény és miért látják. Velem iylen nem történt, nem is vágyom rá. Én "csak" simogatást éreztem egyszer a kezemen, és egy kép "leesett" a szobában a szemünk láttára úgy, mintha valaki leakasztotta volna, semmi szakadás nem volt az akasztón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!