Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg ránk tudnak ragadni...

Tényleg ránk tudnak ragadni szellemek?

Figyelt kérdés
Mamám jár természetgyógyászhoz és azt mondta neki a nő hogy 6 szellem van ráragadva és levette róla a szellemeket és jobban lett. Tényleg ránk tudnak ragadni és a betegségeket átadni? Nekem is nagyon sok betegségem van amiket lehetne kezelni de nem múlnak el lehet szellem miatt van?

2015. dec. 5. 18:06
1 2
 1/12 Legoman ***** válasza:
0%

Valóban előfordulhat, hogy egy lidérc megszáll téged. Vagyis rajtad van, és szívja az energiádat, esetleg a személyiségét is átveheted. De nem csak egy lidérc fér el rajtad.

Nem minden esetben van rajtad valami.

Milyen tüneteket tapasztalsz?

2015. dec. 5. 18:16
 2/12 anonim válasza:
Tényleg érdekelne engem is ez a fajta kérdés!Ha más nem privátba írja már meg nekem valaki!
2015. dec. 5. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Inkább szedj placebót rájuk.
2015. dec. 5. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Ez eléggé függ attól, mit értesz szellem alatt. Ha halott embereket, akkor nem, nem tudnak. Maximum érzelmileg kötődik hozzád, és a közeledben tartózkodik, kellemetlen érzetet okoz. Ha eleve olyan szellemre gondolsz, ami mindig is szellem volt, akkor okozhat bizonyos problémákat a jelenlétük, de azt a természetgyógyász nem fogja tudni leszedni neked. Sajnos mamádat megtévesztették. Az, hogy elhitte hogy meggyógyult, minden bizonnyal segített a gyógyulásban, de a legtöbb természetgyógyász még a "szellem" fogalmát is keveri, nemhogy lássa, vagy levegye őket.
2015. dec. 5. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Ajánlom figyelmedbe "A titok" c. könyvet. Szerintem nagyon sok igazság van benne.
2015. dec. 5. 19:12
 6/12 A kérdező kommentje:

"Milyen tüneteket tapasztalsz?"

Pl mindig úgy érzem lenne valaki velem valaki gonosz. Meg mindig beteg vagyok pedig egészségesen táplálkozom meg sok vitamint eszek mégis mintha semmit nem érne az egész...stb

2015. dec. 5. 19:38
 7/12 Legoman ***** válasza:

Amiket leírtál tüneteket, ezek alapján nem hinném, hogy megszállt volna bármi is.

Helyette inkább az immunrendszered van legyengülve.

Vegyél Großer Schwedenbitter Naturland nevű étrend kiegészítőt.

Így néz ki:

[link]

40 féle gyógynövény van benne, és mikor nekem le volt gyengülve az immunrendszerem, akkor mindennap reggel, és este öntöttem ebből egy kicsit (tényleg kicsit) egy pohárba, és vízzel felhígítottam, majd úgy ittam meg.

Immunerősítőként is nagyon jól szolgál. Tapasztalatból mondom, mert mikor előjött a herpeszem a hideg időszak elején (le gyengült az immunrendszerem), de mindennap reggel, és este egy pohár (ne vidd túlzásba, tényleg csak két pohár legyen, mert a túl sok sem jó), majd egy hét alatt rendbe jöttem, és a herpeszemnek nyoma sincs azóta sem. :D

2015. dec. 5. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
a sok vitamin is lehet káros hatással a szervezetre
2015. dec. 5. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Ilyen vitamint szedj télen:

[link]

És sok folyadékot igyál, főleg vizet és fekete teát.

2015. dec. 5. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezt az egészet akkor hidd el, ha elmész mondjuk 10 ilyen emberkéhez és legalább a fele ugyanazt mondja. Mert random én is rád mondhatom, hogy x db szellem vagy akármi van rajtad. Kezdj kételkedni és kérj bizonyítékot, különben megfognak vezetni rendesen.

Milyen betegségeid vannak, amiket lehet kezelni, de nem múlnak el?

2015. dec. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!