Szerintetek elkezdjem a müsorom a youtubon?
Figyelt kérdés
Szellemekről természetfeletti dolgokról szólna.Ma lenne az első adás2015. okt. 24. 09:22
1/11 anonim válasza:
Érdekesebben hangzik mint néhány "reggeli rutinom" videó,szerintem kezdd el rajtad múlik,hogy milyen lesz,érdekes is lehet.
2/11 anonim válasza:
Elsőnek be kéne linkelni a videót nem gondolod? Így aligha tudjunk milyen műsorról lököd a sódert. De előre szólok, ha unalmas lesz inkább a legjobb diszkó zenékre kattintok. :D
3/11 anonim válasza:
Elkezdheted, de ehez eléggé informáltnak kell lenni.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Ha csak magyarázol benne, én biztos nem nézném meg.De ha mutatni is tudsz valamit, pl szellemet, természetfeletti lényt, testelhagyást, levitációt, telekinézist, stb, akkor kíváncsian várom.
6/11 anonim válasza:
Szerintem csináld. Angolul már van pár ilyen, voltak jók is, pl. az Elisa Lam-es, de azt valamiért törölték később.
(Mondjuk ő már elég durva ügyekről is mesélt, amikor egy zsaru tusolta el a gyereke gyilkossági ügyét. Lehet ezért blokkolták a csatornáját.)
De próba cseresznye. :D
8/11 anonim válasza:
felesleges, Dancsó úgyis győz mindenek felett és mindenki felett :) :) <3
9/11 anonim válasza:
jaja, elvitték az UFÓk. Aztán visszadobták a földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!