11/18 Missi_Key válasza:
Lunariana
nahh végre megvan honnan ez a sok kimilliak post
egy animéből :D
12/18 anonim válasza:
eggyszer régen élt 1 favágó meg a családja... kint laktak az erdőben,mint minden normális favágó... amikor eggyszer estemfele kiment a favágó meg 1 barátja dolgozni,akkor elfáradtak és leültek 1 tuskóra és elkeztek inni 1 üveg hunbákfalvi maláta szörnyet.. de alig kostoltak bele,az erdőből oda ment valaki hozzájuk, és kiütötte a kezükből majd elsétált.... azért volt bisztos hogy démon,mert ember nem lenne ekkora aljas szemétségre képes
14/18 Lunariana válasza:
A kimilliak nem egy animebol vannak. Ostobasag. Megis melyikben van?
15/18 anonim válasza:
Gyurcsány hatalomra kerülése a III.köztársaság élén -.-
16/18 Missi_Key válasza:
Nem tudom, te soroltál fel vagy 6 animét xD
De ha nem onnan akkor honnan szedted? Én mêg soha nem futottam össze ezzel a szóval, csak te mondogatod
17/18 Lunariana válasza:
A hugom irta ezeket (kozos profil), en tegnap olvasgattam. Bocsanatot kerek helyette is . Kimilliak, lehetsegesek, hogy leteznek csak ezt a nevet szerintem ,o talalta ki.
Meg egyszer bocsanat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!