Az igaz hogy az embereknek van "őrangyaluk"?
Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 14:21
1/7 anonim válasza:
Tudományosan nem bizonyított.Viszont ha megnézel videókat , amikbe karambol van és egy járókelő is belekeveredik.Amire te azt mondod tuti hogy meghal , de pont ellenkezőleg ... túléli , és olyan hogy 100% hogy nem a szerencsén múlott.Ilyenkor gondolkozik el az ember , hogy valójában vannak e őrangyalok.Szerintem vannak!.
4/7 anonim válasza:
Igen.
Én azt is tudom, hogy nekem ki és én kinek vagyok...stb.
5/7 anonim válasza:
Nekem csak volt. De megeheztem egy kis csirkeszarnyra.... Azota itt lakik velem annyit zabal mint egy lo stb...
6/7 Szabó Simon válasza:
Igen! Magunk vagyunk azok. Az ember végtelen képességek birtokában van/volt, amit a civilizálódása során lassan el-el veszít, de még mindig sokaknak sokszor bejön a "ráérzés", és nem tesszük meg amiből rossz származna, és nem tudjuk mire vélni; szerencse, őrangyal véletlen, stb. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!