Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? (Fontos)

Mi lehet ez? (Fontos)

Figyelt kérdés

Az elejéről kezdem múlt éjszaka történt a dolog még sohase volt ilyenbe részem .

Az éjszaka arra lettem figyelmes hogy hideg volt a szobámba elég hideg pedig nem volt nyitva az ablak kimentem wcre és vissza feküdtem aludni de nem tudtam olyan érzésem volt minta figyelnének megfordultam valami ült az ágyam mellet én kifutottam a szobából és mikor kiffutottam a szobából minden ajtó becsukodott de mind mivel kétszintes családi ház ezért sok ajtó van lefutottam a földszintre és az elektromos garázskapú elkezdett felnyilni hallotam .

Feleségem is nagyon megijedt meg a fiam is .

Mi lehetett ez ?

2015. szept. 14. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak tippelek de szerintem valami természet feletti lény vagy AZ is lehet hogy egy ufó volt vagy a mumus ilyesztgetett 😅
2015. szept. 14. 18:04
 2/9 anonim válasza:
Remélem ez csak egy vicc, de ha nem azonnal menny valakihez aki tud segíteni. pl: rendőrség és utána valaki aki ilyen természetfeletti dolgokkal foglalkozik.
2015. szept. 14. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak vicceltem nem gondoltam komolyan 😁
2015. szept. 14. 18:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez nem vicc !!!!

Komolyan megtörtént ma aludni se merek

Nem tudom mi lehetett de durva volt

2015. szept. 14. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
AZ még nem jutott az eszedbe hogy utánanézz valahol mint például a google
2015. szept. 14. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem viccből írtad ezt? Azóta mi történt? A feleséged és a fiad mit csinált akkor, mikor te menekültél?

Nekem gyanús ez a hideg volt meg minden, ezeket a horrorfilmekbe teszik be. Semmi köze nincsen a hidegnek az ilyenekhez. Ha esetleg mást is éreztél, az más más tészta....pl. dögszag, tömény vér szak vagy égett dolog pl. égett gumi elnehezedett levegő stb?

2015. szept. 16. 15:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Azóta nem volt semmi szerencsére .

Gumi szagot nem éreztem de kiderült ,hogy mikor nem voltunk otthon a feleségemmel mert üzleti útra kellet mennem és velem jött a feleségem a fiunk (18 éves ) otthon maradt és átthivta 3 barátját iszogadtak és hülyeségből szellemet idéztek de ezt csak tegnap mondta .

Én nem vagyok egy félös ember de aznap éjjel nagyon megijedtem én nem hittem soha az ilyen természetfeletti dolgokban de a szemem elött zajlott .

Ha otthon vagyunk akkor azt érzem ,hogy valaki figyel .

Nagyon durva !!!!

2015. szept. 16. 17:33
 8/9 anonim válasza:

Először is én jól leszidnám a gyereket, mert a szellemidézés nem tréfa dolog.. pláne akkor, ha vaktában csinálják, és azt se tudod kit, vagy mit akarsz megidézni...

Másodszor pedig nem szeretnék előítéletekbe bocsátkozni, de ha az volt, amire gondolok, akkor nem ártana az Úrhoz fordulnotok segítségért... Lefordítom: Egy imádság sokat segíthet... ("Szabadíts meg a gonosztól...")

2015. szept. 22. 17:48
 9/9 volus ***** válasza:
Ha tényleg hideg volt akkor a szellem ideges. El kell zavarni. Ha kimész egy szobából vagy házból csukd be magad után az ajtót,soha ne hagyd nyitva. Én bepróbálnék egy macskát vagy kutyát a házban hogy hogyan reagál a dolgokra. A fiadat meg költöztesd át a te szobádba,had szokja,hogy ha hülyeséget csinál,akkor vállalja is a felelősséget.
2015. okt. 3. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!