A vakondemberek léteztek?
Figyelt kérdés
Egy régi kínai legenda vakondemberekről ír és most 2013-ban egy metrófúrás alkalmával meg is találták őket. Lehet a földönkívülről származnak és egy szerencsétlen űrhajó lezuhanás után maradt lények éltek a föld alatt tovább vagy másról van szó?
Bevezető : [link]
Összefoglaló cikk : [link]
Vakondember koponyája képen : [link]
2015. aug. 15. 16:18
11/16 anonim válasza:
Hogyne léteznének !
Én is az vagyok !
12/16 Blondie.W válasza:
Persze, és a rézf..szú bagoly is létezik, meg a Hegyi Jeti. :D Ja, és én vagyok a Sátán gyermeke. :3
13/16 zol56 válasza:
Az 1. Hozzászólónak igaza van. Feltettél egy kérdést, Ő válaszolt rá. Ezek az oldalak egyáltalán nem számítanak hiteles oldalnak. Sajna. Hangzatos címekkel vadásszák a megnyitást. Bár a régi legendáknak lehet alapjuk.
14/16 III. A nagy károly válasza:
tudomásommal a 2. vayar dinasztia után megszűnt a vakondemberek civilizációja, de természetesen lehetséges hogy maradtak túlélők
15/16 anonim válasza:
Persze hogy léteznek,Lázárnak is hasonló orra van,ő is vakondember
16/16 anonim válasza:
#14 Te műveletlen ! :D Mindenki tujda hogy a VI.Darogomon vakond király menekítette az utolsó túlélőket egy távoli bolygóra, ahol a faj újratenyésztési programja van jelenleg folyamatban. És mint köztudott a vakondemberek szporodása vajúdása nem egyszerű folyamat és nem is 9 hónap, hanem néha több mint 9 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!