A vakondemberek léteztek?
Figyelt kérdés
Egy régi kínai legenda vakondemberekről ír és most 2013-ban egy metrófúrás alkalmával meg is találták őket. Lehet a földönkívülről származnak és egy szerencsétlen űrhajó lezuhanás után maradt lények éltek a föld alatt tovább vagy másról van szó?
Bevezető : [link]
Összefoglaló cikk : [link]
Vakondember koponyája képen : [link]
2015. aug. 15. 16:18
1/16 anonim válasza:
Aha... hir.ma, vilagvege2012.hu és sosefeledd.hu, mint hiteles forrás...
2/16 A kérdező kommentje:
Elsőre ezt találtam. Keress te jobbat és ha csak akadékoskodsz, ne is válaszolj ... ahhh
2015. aug. 15. 16:21
3/16 anonim válasza:
Földönkívüliek és vakondemberek. Nem teszed magasra a lécet igaz? Egy kis fantáziával helikopter is lehetsz. :D
4/16 anonim válasza:
Persze hogy léteznek,a parlamentben vannak,meg úgy szanaszét is szoktak kártékonykodni,az emberek pénzén,mint andrú vajda a vénvakond ,a torzszülött tanácsadó vakond a habonyi,a vidra tolvajhivatalos vakondné.
5/16 anonim válasza:
Elolvastam mindhármat...
Kár volt.
Nem léteznek.
Egyébként az sem elég feltűnő, hogy a vakondember (:D) koponyáján a szemüregek be vannak tapasztva valami pirosas anyaggal.
6/16 SpilerHUN válasza:
Ez érdekes nem is hallottam róluk de utánanézek nekik! érdekes!
7/16 anonim válasza:
Igen minden bizonnyal létezhetnek, bár én még nem láttam őket de hiteles forrásból tudom hogy vannak ilyen teremtmények.
8/16 anonim válasza:
Igen léteztek, de megették őket a rókaemberek, ezért vannak a mai vakondok a föld alatt!
9/16 anonim válasza:
Persze. Legismertebb képviselőjük a pakisztáni vakondember (Itt a Gyakorin régen sokat emlegették)
10/16 XX21 válasza:
Mindhárom ugyanaz. Ctrl+c Ctrl+v
Egymásról másolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!