Ki az, aki találkozott már vámpírral?
Kicsit megkésve... de nem hiszem hogy a vámpírok (már ha vannak) emberformájúak.
Nem tudom mennyire vagy otthon az egyiptomiak hitvilágában kedves Kérdező, de az ő elméleteik valószínűbbek mint a mai felfogás vámpírjai.
A testeket nem véletlen tartósították, már ők az ő emberképük is kettős volt, a lelket ami egy másik transzcendens világba kerül az a bá, amelyik pedig a testhez kötött az a ká. Az utóbbi miatt balzsamozták a holtesteket, ezeket a piramisokban óvták a fénytől, áldozatokat mutattak be nekik táplálékként. Mikor az áldozások megálltak emberekre támadtak, ezzel magyarázhatóak azok a tragédiák is mikor egy-egy felfedező egy egyiptomi sír feltárása után nem sokkal meghalt, sőt az egész kutató csoportja aki belépett a kriptába..
Attól még hogy valamit nem értesz, nem feltétlen hülyeség. Kitudja melyik vallás az igaz, ki tudja mi az igazság. Én most csak felvázoltam valamit, azt hittem egy ilyen topicból kitakarodnak a szkeptikusok és szabadon lehet hipotéziseket szülni.
Csak úgy megjegyzem ezek a kutatók nem ott helyben a piramisban leltek halálukra, hanem később. Nem hiszek a véletlenekben,nem lehet véletlen hogy minden régész/feltáró megmurdált a csoportból 1 év leforgása alatt! Vagy szerinted egy hasonló eset átlagos?
Többi tudós elrettentése? Ez egy igazán gyökér válasz. Mivel így is úgy is közzétették a régészeti eredményeket, alaptalan lett volna egy ilyen sorozat gyilkosság. Különben is, ha ember keze van benne, szerinted nem jöttek volna rá? Ugyan kérlek..
25-ös szóval te valószínűbbnek tartod hogy életre keltek a múmiák? :D háh.. te se voltál ott, honnan veszed ilyen biztosra hogy tényleg úgy történt e minden ahogy?! előbb józanul kéne megtanulni gondolkozni és csak aztán elméleteket gyártani..
lehet saját véleményed csak ha hülyeség akkor le lesz szólva, szokj hozzá :D a vallásról meg ne is beszéljünk, kamu humbuk az egész. arra való hogy befolyásolják az embert.. az egyedüli úgymond nyomvonal aminek értelmét is látom az az illuminátusokban és a szabadkőművesekben gyökeredzik. a legtöbb, legősibb tudást csak ők tudják.. de igazából annyira kacifántos, átláthatatlan, bizonytalan a múlt hogy nagyon nem is érdemes bele menni.. sose tudhatod hogy valami tényleg úgy történt e. attól hogy xy azt mondja még nem biztos hogy úgy volt. a tudósok, régészek is emberek, hazudhatnak csak hogy a történelmet a saját érdekeik javára formálják.. vita lezárva. nekem van igazam. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!