Volt veletek már ilyen?
Sziasztok!:)
Most lényegében az lenne a kérdésem,
hogy mégis miért van ez.A sztori:
Tegnap előtt mikor a szüleim felkeltek,mert ugye ők hajnalban már kelnek,mert mennek dolgozni.Na az ébresztőjükre felkeltem én is,és mivel a szobám
nagyon meleg volt így átmentem az ők szobájukba
aludni.na ugye bealszok,és hirtelen mint aki teljes erőből pofon vágna.Rendesen éreztem ahogy csattan rajtam,és rohadtul fájt.:P Na ugye erre felébredtem,és apum állt előttem,mert valamiért még indulás előtt bejött a szobába,én erre mint egy idióta elezdek mutogatni,és morogni hogy miért ütöttél meg?xd Ő meg csak néz értetlenül,hogy ennek meg mi baja.:DD
Na jó,visszaaludtam.visszaaludtam. Kb olyan 5 percig visszaaludtam,és feketeséget láttam álmomban magam körül,és mintha egy farkas,vagy egy kutyaszerű akármi morogna rám.De ugye sötétséget látok,morog az az akármi,és megint fájdalmat érzek.Erre megint felriadok.nincs sehol semmi.
Nem azért,de már nagyon zavar,hogy mikor álmodok fájdalmat érzek.Egyszer mikor aludtam akkor azt álmodtam hogy harcolok,és meglőnek.Én akkor álmomban ugye a lövés miatt beleestem az árokba és ott feküdtem tehetetlenül.
Ekkor felébredek,és akkor ahol álmomban meglőnek egy rohadt nagy piros folt volt rajtam,és iszonyatosan fájt.:S
Ez szerintetek miért van?:S Veletek volt már hasonló?
Nem azé' van,mert az álmod kivetül a valóságra.
Lehet,hogy mind a két esetben csak félálomban voltál,közben forgolódtál és beüthetted a lábad,így azt az intenzív fájdalmat az álmodban azzal köthetted össze,hogy meglőttek.
Amikor pedig apukád belépett a szobába,gondolom huzatot csapott (akár az ajtó becsukásával) ,ami enyhén "megsimogatta" az arcod,almodban pedig úgy jött le,mint akit jól arcon páholnak. :)
Láttál egy kutyaszerű lényt, ami morgott? Nos úgy tűnik, hogy egy loú férkőzött az álmodba. A loú neve ellenére egy félelmetes külsejű természetfeletti lény, tehát köze nincs a lóhoz. (Csupán a mérete)
Sokan nem hisznek benne pedig 2012-től kezdve elég sokan tapasztaltak már hasonlót Pontosabban akkor kezdtek róla kérdéseket feltenni ide.
A többi esetből arra következtetek, hogy te intenzívebben reagálsz az álmokra, mint az átlag ember. Valószínűleg ezért talált meg téged az a loú is.
Bár valószínűleg tartom, hogy rögtön távozott is. További intézkedés csaka kkor szükséges, ha ismét megjelenik.
Köszi.:D
3/4: xd
Egyik szemtanu látott egy loút, készitett egy számitogépes rajzot rola:
Szerencséten gyereket most már diliházba kezelik, pelenkázzák, etetik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!