Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vannak természetfelettiek?...

Vannak természetfelettiek? Hisztek bennük? Élményeitek vannak ezzel kapcs. Ban?

Figyelt kérdés
Ugy ertem UFOk,tünderek,manok,ill.hisztek abban hogy az álmok megtörtenhetnek? Aki tud pls adjon beszamolot...nagyon erdekel!!

2015. júl. 20. 21:18
 1/7 Ozmium42 ***** válasza:
11%
Nem léteznek.
2015. júl. 20. 21:35
 2/7 SteammaetS válasza:
59%

Realizàlj.Az emberi agy kèpzeletvilàgàt akarod összehozni, a vilàgegyetemben rejlõ lehetõsègekkel.

Nem kell h nevén nevezd a dolgokat.Idegen lènyek lehetnek, hisz a vilàgegyetem vègtelen lehetõsègeket kìnàl szàmukra, ugyanùgy mint az emberi lènyeknek a föld nevû bolygón.Az àlmok megtörtènhetnek, de elõbb fel kell èbredned..Az emberi agy kèpes valòra vàltani bizonyos dolgokat.De ehhez tudatosabb èletre van szüksèg.A manók ès tündèrek, màr az agy kèpzeletvilàgàhoz tartoznak.Mindig realizàlj.A földön kialakult nèzõpont, az emberi lènyekè.Az emberi lènyek agyàban született fantàziàk, feltètelezèsek ès talàlgatàsok.Biztosan vannak idegen lènyek!Ès?

Az ember mèg önmaga szàmàra is idegen lèny.A mai napig nincs kihasznàlva az agy 100%-ig.500-1000 èvenkènt egy-kèt embernek sikerül.De õk is csak az àlomvilàg rèsze maradnak.Realizàlj.

2015. júl. 21. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Idegenek lehetnek mivel realis esely van a kialakulasukra a Foldon kivul.

Egyeb teremtmenyek nem hiszem hogy lennenek mivel se csontvaz se semmi. Nincs semmi olyan kezzel foghato bizonyitek ami a letezesuket bizonyitana. Ez alol maximum a szellemeket lehet minimalisan feloldani. De az is valoszinutlen szerintem.

2015. júl. 21. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
A 2.-dik válaszoló értek egyet!!! Leírta helyettem is a lényeget.
2015. júl. 22. 07:08
 5/7 anonim válasza:

Csontvázak léteznek csak nem mozognak :D

2015. júl. 22. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én hiszek a természet felett repülő madarakban bogarakban stb ben.
2015. júl. 26. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
És te hiszel a seggpasztában?
2015. júl. 26. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!