Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek? (Folytatás lent)

Szerintetek? (Folytatás lent)

Figyelt kérdés
Ma kiírtam egy kérdést a dohányzás témakörben. "Gyakran cigiszagot érzek. Az ablakok zárva, és a családból senki sem dohábyzik. Mégis olyan intenzíven érzem, mintha valaki mellettem gyújtana rá." Nos, nem dohányzok, ezért tény, hogy érzékenyebb rá az orrom, de zárt ablaknál hogyan érezhetném a cigiszag szivárgását ilyen intenzíven? Néha még anyukám is szokta érezni, de leginkább én. Valaki azt a választ írta, hogy egy elhunyt személy miatt lehet ez, aki egykor dohányzott. Ha bele gondolok, szokott lenni olyan érzésem, mintha nem egyedül lennék, de nem igazán hiszek ezekben a dolgokban. Szeretném a véleményeteket kérni errôl a dologról.
2015. júl. 17. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez egy kísértet, aki nagyon szeretett dohányozni és most azzal próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy jelen van.
2015. júl. 18. 00:07
 12/20 Missi_Key ***** válasza:
menj el orvoshoz.
2015. júl. 18. 01:38
 13/20 anonim ***** válasza:

- Van valami szellőzőtök és onnan jön. Már tapasztaltam olyat hogy kint cigizőktől bejött a füstszag a klímán át.

- Valami elektromos szerkezet hibás vagy a vezeték szenesedik csendesen a falban. Régi házban lakok és ki kellett cserélni a vezetékeket emiatt. Addig néha égett szagot éreztem. Jó, az nem cigiszag, de lényeg hogy van ilyen.

- Hallucináció. Szagokat is lehet hallucinálni.

2015. júl. 18. 08:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Az előttetek lévő lakók sokat cigizhettek a lakásban és ez beivódott a falba. Szerintem ezért érzitek a cigi szagot...
2015. júl. 21. 14:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha beis ivodott volna azt folyamatosan errznek. Bem csak neha.
2015. júl. 21. 15:09
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

12:

Te menj orvoshoz. Máshol osztod az észt, itt meg ,,orvos". Neked kellene.

2015. júl. 21. 16:37
 17/20 Missi_Key ***** válasza:

16

az agydaganat egyik első jele lehet hogy folyamatos füstszagot érez valaki..

de azért kösz hogy elküldesz a francba :D

2015. júl. 22. 05:56
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem szívhatta be a fal, nem az agydaganat az oka, nem is a szellőző a bűnös.

3 éve élünk ebben a házban, már 2x volt festés, de csak mostanában észleltük a cigiszagot. Ha agydaganatom lenne, akkor valószínűleg édesanyámnak is az van? Egyetlen egy szellőző rendszerünk van, az is a fürdőszobába, de én csakis az én szobámban szoktam érezni.

2015. júl. 22. 09:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha érzed legközelebb a szagot akkor közelebbről szagold meg a működő elektromos készülékeket. Hátha valamelyikből jön. Ha egyik sem "nyert" akkor a konnektorokat. Valamiből jönnie kell a szagnak.
2015. júl. 22. 17:34
 20/20 anonim válasza:

Az én szobám ablaka az utca felé néz. És mivel gázos ( két rétegből áll az üveg, a közöttük lévő üres részt hőszigetelés növelése miatt gázzal töltik fel), a környezeti viszontakságoknak köszönhetően megreped. És mivel az utcára nyílik, ezért a repedésnek köszönhetően beszűrődnek hangok, és szagok is. Szóval lehet, hogy neked is valami hasonló van (nem pont ablakrepedés, hanem szigetelésnél kis lyuk van, vagy hasonló).

De ennek ellenére nem vetem el ezt a szellem-dolgot. Akár tudom képzelni, hogy valami ilyesmi áll a dolog mögött.

2015. júl. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!