Akik nem hisznek a szellemekben azok is beismerik, hogy attol, hogy ok nem hisznek bennuk van ra esely hogy leteznek? Akar mekkora is legyen az az esely.1% vagy 0.1%.
Tudod egy Sello,Yeti meg a tobbi ilyen leny meg a nutellas kenyer is hagy nyomokat...Pisi,kaki,csontvaz stb...Szoval ne 3 a szellemeket ezekhez. Ezek a lenyek ezert nem is leteznek. Viszont a szellem anyagtalan szoval ilyen nyomokat nem hagy maga utan.
En tiszteletben tartom hogy ti nemlatok ra eselyt hogy lennenek de ti is tegyetek ugyan ezt..
A szellem "anyagtalan"?
Akkor mégis, miből van?
Energiából?
És mi termeli az energiát? Mi tartja fenn az energiamező szerkezetét?
Vagy a szellem egyszerűen nem létezik szerinted sem, és ezért létezik szerinted? MEGŐRÜLTÉL?
Plusz: ha senki nem látott még olyat, se ráutaló nyom nincsen, ÉS MAGAD IS KIZÁRTAD A BIZONYÍTHATÓSÁGÁT, akkor nincs okunk feltételezni hogy létezik, TEHÁT NEM LÉTEZIK.
"Es a test halala utan ez a ( hivjuk energianak) energia felszabadul es tovabb "el"."
Ne, az isten szerelmére, NE hívjuk energiának! Inkább tanuljuk meg, hogy mit jelent az energia valójában!
"Na akkor ... Regen hulyenek neztek azt aki azt mondta a fold kerek es hogy nem a nap forog a fold korul.. Ezesetben tivagytok akik lehulyeznek a gondolatomert."
Akik akkor lehülyézték őket, azok lennének ma a szellemhívők, és akik szerint a Föld kerek, azok lennének ma a szkeptikusok. Nem "hopp, igazuk lett", hanem bebizonyították az állításukat. Még ma is van az USA-ban olyan hülye, aki szerint lapos.
"Akar az is lehet hogy a szellem tema is igy vegzodik. Nem?"
Amiről már bebizonyosodott az ellenkezője, nem bizonyosodhat be, hogy mégis úgy van. Konkrétan az cáfol téged, hogy helytelenül használod a fogalmakat.
"Én nem zárom ki a létezésüket, sokmindenre nem tud még magyarázatot adni a tudomány."
A "sokminden" között nem szerepel a szellemek tevékenysége. Az rég ki van zárva. Newton tehetetlenségi törvényével összhangban.
"Viszont a szellem anyagtalan"
Szerintem tudod mi anyagtalan? A semmi. És tudod mi még a közös a szellemekben és a semmiben? Az hogy egyik sem létezik.
"A szellem "anyagtalan"?
Akkor mégis, miből van?
Energiából?
És mi termeli az energiát? Mi tartja fenn az energiamező szerkezetét?"
Vak vezet világtalant. Az energia az anyag tulajdonsága, anyag nélkül energia sincs. Mi az az energia mező? Tudtad, hogy energia nem keletkezik és nem vész el?
Azt mondom, hogy bármi, ami létezik, az nem szellem, mert ahogy a szellemet jellemzitek, az lehetetlen, vagyis ami szellem lehetne, az nem lehet. 0%
vannak szellemek.
én pld láttam már.
és a szellemek ilt a lélek nem veszi át a földi test betegségeit,ilt nyomorait.
vagyis aki nyomorék volt az nem marat az.
a test gongjai s bajai a testben marad,a lélek megszabadul tőle a testtel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!