Ki idézett már szellemet?
Figyelt kérdés
aki idézett már szellemet az kérem irja le nekem mert kiváncsi vagyok egy szellem sztorira és nem probálok idézni2015. jún. 27. 15:10
11/13 anonim válasza:
Nem sokat..
Úgy tűnik hogy milyen izgalmas, hát hidd el nem az.
Halálra untam magam, unalmasak a szellemek semmi értelme nincs beléjük pazarolni az energiád.
12/13 anonim válasza:
Ajánlott levélben küldtem neki idézést. Persze nem jelent meg, így elővezetését rendeltem el.
Üdvözlettel: a gyevi bíró
13/13 Laczi Tímea válasza:
A szellemidézés pszichés dolog. A zajokat apró neszeket, amik mindig az alapzajhoz tartoznak ami körülvesz, a szellemidézés közben felélesednek, mert csöndbe vagy és ki vagy rájuk éleződve. A feltett kérdésekre igazából a pszichéd ad választ mégpedig úgy hogy azokat a neszeket erősíti fel ami az adott kérdéshez való megválaszolást segíti. A szellem idézés az elméd játéka, ami hasznos lehet önmagad megismerésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!