Ha a Hold fényét a Nap adja, nem kéne a vámpíroknak a Hold (Napból visszaverődő) fényétől is begyulladniuk?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 12:11
1/17 anonim válasza:
Szerinted amikor a vámpírokban hittek, akkor tudták a különbséget?
2/17 A kérdező kommentje:
Kicsit tekints távolabbra a középkornál.
2015. jún. 21. 12:14
3/17 2xSü válasza:
1. A Holdnak jóval kisebb a fényereje, mint a Napnak.
2. A Hold automágikusan elnyeli a Napból érkező elektromágneses sugárzásnak az un. drakuladestruktív hullámhossztartományát. ;-)
4/17 anonim válasza:
Mivel a Hold a Nap fényének kb 7%-át veri vissza, ez kevés ahhoz, hogy ártson a vámpíroknak.
5/17 anonim válasza:
2xSü mint mindig pontos és jó, de magad is meggyőződhetsz- vámpírok és műszerek nélkül- ha a Napba nézel, vagy a Holdra - melyik milyen hatással van a szemedre.
6/17 anonim válasza:
12:48,
Tehát csak fényerő kérdése? És ha rávilágítok reflektorral? Lézerrel, ami kiégeti a szemem? 500W UV lámpa?
Melyik elektromágneses hullámhossz számít akkor?
7/17 anonim válasza:
6 - nem tudom, hogy csak a fényerő, de az orvosok egyértelműen mondják: a Nap árt a gyulladásra - fellobbantja a gyulladásos folyamatokat. A Holdnak nincs ilyen hatása.
8/17 anonim válasza:
Butcher Úr, nem tudom mekkora az a fényerő, ami már halálos dózisnak számít a fenevadakkal szemben. A rendszerváltás óta nem foglalkozom már vámpírvadászattal.
10/17 A kérdező kommentje:
Basszus, azért tettem más kategóriába a kérdést, mert normális válaszokat akartam kapni (az amúgy debil kérdésemre, jah). Tudom,h ogy a vámpírok miatt ezotériában a helye, a de a francba veletek moderátorok! (Nem teszek szmájlit a végére mert komolytalannak fog tűnni.)
2015. jún. 21. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!