Nem tudok rajoni mit jelent amit a reg elhunyt anyosom mutattot?
Szoval nevessetek meg engem ez nem vicc sajnos igaz !
Gyerek koromban kezdodott az egesz ,hogy akik meghalnak csaladban rokonok ismerosok azoknak a lelkei vissza jarnak hozam es uzenek almomban legfobkent.de lattam is mar oket a vallosagban.
Anyosomat szeretem tisztelttem ,o mindig jott hozam alomban es este mikor lehunytam a szemem,megjelent es beszelgetunk,de ket eve eltunt!
De most ujra eljott es beszelgetunk,mielott elment megkerdeztem tole lesz meg gyermekunk??,,,,es nem valaszolt csak nezet es felemelte a kezet es kettot mutatott.es kilepett a szoba ajton.
Gyerekunk van mar a ferjemel szoval arra nem celzott volna.nem jovok ra hogy miaz a ketto?szerintetek?
Koszonom hogy probaltatok segiteni ,szerintem az ido fogja eldonteni hogy 2,honap ,ami lejar nemsoka!!:-o
V a 2ev jon utana.tenleg koszi.
Vicces nagyon :$
Ketto honap mar biztos hogy nem az mar 100%.de nem is fontos mar azert koszonom a valaszokat.
Szia!
Én tudod mit nem értek?
Első sorban azt, hogy ugye azt mondod, hogy már van 3 gyereketek (Isten tartsa meg őket), miért pont ezt a kérdést tetted fel, bármi más kérdést is feltehettél volna, főleg ha azt mondod, hogy még szeretnétek gyereket, miért pont ez volt a kérdés.
Másodsorban pedig, mit is kérdeztél tőle?
-LESZ MÉG GYERMEKÜNK?
és mi volt a válasz?
-KETTŐ!
Csak annyi történt, hogy meg kaptad a választ a kérdésedre, és ha igazat mondott akkor még számíthattok két gyerkőcre! :)
Isten Áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!