Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nem tudok rajoni mit jelent...

Nem tudok rajoni mit jelent amit a reg elhunyt anyosom mutattot?

Figyelt kérdés

Szoval nevessetek meg engem ez nem vicc sajnos igaz !

Gyerek koromban kezdodott az egesz ,hogy akik meghalnak csaladban rokonok ismerosok azoknak a lelkei vissza jarnak hozam es uzenek almomban legfobkent.de lattam is mar oket a vallosagban.

Anyosomat szeretem tisztelttem ,o mindig jott hozam alomban es este mikor lehunytam a szemem,megjelent es beszelgetunk,de ket eve eltunt!

De most ujra eljott es beszelgetunk,mielott elment megkerdeztem tole lesz meg gyermekunk??,,,,es nem valaszolt csak nezet es felemelte a kezet es kettot mutatott.es kilepett a szoba ajton.

Gyerekunk van mar a ferjemel szoval arra nem celzott volna.nem jovok ra hogy miaz a ketto?szerintetek?

2015. jún. 13. 14:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Mit nem tudsz? Írni?
2015. jún. 13. 14:32
 2/14 A kérdező kommentje:

Bocsi az irasi hibakert de ez a tablett :@

Nem kettu!!

hanem 2 muratott . Kezen. De ne gunyolodjatok legyszives ,tudom hogy furcsa de nem tehetek rola en sem orulok ennek az adotsagnak ,probaltam mar lepni elenne de nem ment.

Ha lehet a kerdesre valaszojatok koszonom szepen.

2015. jún. 13. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Ne kábszizz
2015. jún. 13. 14:51
 4/14 anonim válasza:

Akár azt is jelentheti,hogy lesz még kettő..ezt így nem lehet megállapítani.

De mivel írod, hogy két éve eltűnt, lehet,hogy csak ezért mutatta a kettőt álmodban és nem azért, mert lesz még két gyereketek vagy összesen kettő.

Amúgy sajnálom,de nem szoktam sok jelentőséget tulajdonítani az álmoknak.

2015. jún. 13. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Az fura, hogy eltűnt 2 évre és újra előkerült, mert már tovább kellett volna lépnie. Ha beszélgettetek, majd feltettél egy kérdést, amire a válasz lehet egy szám, és ő pont egy számot mutatott, akkor miért nem érted a jelentését? Ha megkérdezel valakit, hogy hány óra van, nem érted, ha azt mondja fél 3?
2015. jún. 13. 15:33
 6/14 A kérdező kommentje:

Ezt nem almodtam.ebren voltam. 3gyerek van mar,igaz hogy szeretnenk meg ha jone orom is lenne.en arra gondolok ,hogy szamok lehetek,2nap,2het,honap,ami lasan itt van vis a 2honap.

Vagy 2ev?!

2015. jún. 13. 15:34
 7/14 Barred.Owl válasza:

ha ébren is szellemeket látsz, konzultálj szakemberrel.

másfelől, ha már van három és komoran mutatott kettőt, lehet hogy egy meghal vagy elhagyja a családot.

de sose feledd, az álmok és látomások nem mindig valósak. igazából a legtöbb embernél szinte soha.

2015. jún. 13. 16:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Jajj ne kivanj ilyen rosszat meg viccbol sem!!neked van gyereked ????

Nem latom oket eloben hanem olyan minr egy latomas.es nem kell szakemberhez fordulnom nem vok zakkant meg veletlenul sem.jarok templomban es hivo vagyok istenben hiszek!mar rakerdeztem a paptol hogy mi ez a jelenseg nalam es azt mondta hogy en megerzem oket erzekeny vagyok rajuk ,termeszetes sok mas emberel is talalkozott mar aki hasonlo hozam.de voltak rossz elmenyeim is sajnos de mint ahogyan mondtam mar en kifejezetten nem orulok neki!

2015. jún. 13. 18:02
 9/14 Legoman ***** válasza:

Örülj neki, hisz ritka adottság. :)

Sokáig voltam én is úgy, hogy azt kívántam bár csak ne keresne fel minden szellem, ne érezném hogy mit akarnak, vagy hogy hol vannak stb. De utána végtére is megláttam a jó oldalát. :)

Ezt a kettest mindenfélével összeköttetésbe lehetne hozni. Az idővel, az életeddel, a halállal, az élettel, azzal hogy ketten vagytok stb.

Ezt csak te tudhatod.

Tippeket tudnánk csak adni.

2015. jún. 13. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
töltsd le a swiftkey keyboardot ha rosszul is írod be a szót kiadja helyesen szóval pl rajoni helyett kiírja hogy rajzolni.
2015. jún. 13. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!