Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az egyik ismerősömön furcsa...

Az egyik ismerősömön furcsa dolgokat veszek észre. Lehet valami mögötte?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerem ezt a személyt, az még annyira nem furcsa, hogy sokszor nagyon megnyilik és barátkozik mindenkivel, majd magába roskad, bezárkózik, sokszor agresszivan viselkedik, lehet, hogy hangulatember, van ilyen.

Viszont tegnap mögöttem állt egy kis ideig és olyan magas hőmérséklet áradt belőle, mint egy kályhából, de nem az a lázas hőmérséklet, hanem ez az égető hő. Amióta találkoztam vele, azóta érzem, hogy nem stimmel nála valami, rossz érzéseim vannak vele kapcsolatban.

Tudom, hogy ezt a legtöbben hülyeségnek gondolják és őszintén szólva én is örülnék neki, ha az lenne, de ha esetleg kiderül, hogy valami veszélyes álcázott lény, nagyon nem szeretnék a közelében lenni, amikor felfedi a kilétét.

Azért is érdekel a dolog, mert sokszor vannak megérzéseim, amik legtöbbször be is jönnek. Ha a félelmem nem alaptalan és vannak infók ezekről a dolgokról, jöhetnek.

2015. jún. 9. 08:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem. Csak ez egy kicsit más volt, mint amit ki szoktak bocsátani.

Egyébként észrevettem még valamit: van rajta egy szem alakú és méretű sebhely, mintha égésnyom, vagy eltávolitott tetoválás lenne.

2015. jún. 10. 15:31
 12/21 volus ***** válasza:
Valamivel foglald le és közben fényképezd le az embert. Ha mással van elfoglalva és nem a környezetével, akkor lehet látsz majd valamit a képen, bár valószínűleg semmi sem lesz rajta. Inkább csak te érezheted az ingerültséget az emberben, ez lehetett a forróság. A hirtelen hangulatváltás lehet skizofrénia jele is, ami felnőtt korban alakult ki valami miatt. Lehet katona volt aztán kilépett onnan, mert olyat tapasztalt ( az eltávolított tetkó is lehet valami katonai múltjára emlékeztető jel lehetett,a nagysága pont megfelel egy ilyennek, nem szoktak nagyok lenni), ami megborította a lelki világát aztán ez így csapódott le az emberen. Te pont túlérzékeny személyiség vagy, ő pedig pont egy hangulatemberre nagyon hasonlító beteg ember. Persze nem azt mondom, hogy ez a tuti válasz, mert lehet más is a dolog mögött. De pl hogy ismerkedtél meg vele? kik ismerik még olyanok,akiket te is ismersz? Beszéltél már a tapasztalataidról ezekkel az emberekkel? Ha valaki régebbről ismeri, akkor annál kérdezz rá a múltjára, hogy akkor milyen volt, hogy viselkedett, volt-e valami nagy trauma az életében amiről tudnak, vagy amit sejtenek. De lényeg a lényeg, vannak furi emberek, ez kétségtelen :)
2015. jún. 12. 10:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2015. jún. 12. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Van egy kollégám, ha elmegy mellettem, mögöttem, mindig hatalmas forróságot érzek, mintha égetne... nem tudom mitől lehet, de néha mintha égett szaga is lenne de ezt már csak szerintem én beszélem be magamnak.
2015. jún. 14. 10:33
 15/21 A kérdező kommentje:
Az kemény! Nem viselkedik furcsán?
2015. jún. 14. 18:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, mindenkivel kedves, bár az a minden lében négy kanál típus. De nem bírok mellette megmaradni, mert tényleg árad belőle a forróság, én nem tudom ez mitől lehet.
2015. jún. 16. 15:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem lenne egy tippem ha esetleg még nem oldottad meg a próblémát.

Próbálj meg beszélgetni vele lelki szellemi dolgokrol,figyeld meg hogy viselkedik, óvatosan hozd szóba Istent, Jézust, Bibliát, de közbe figyeljed, hogy mennyire változik a hangulata, és merre billen, nyugodtabb lesz vagy idegesebb.

Ezeket mind jegyezd meg magadnak, és egy következő beszélgetésnél kezd ott a témát ahol változást észleltél a viselkedésében, a hangulatában vagy akár a testéből kiáradó hömérsékletében.

Légy óvatos mert nem tudhatod,ha igaz amit írtál, hogy mi van a háttérben.

Lehet, hogy tényleg csak egy hangulatember, egy beteg ember, viszont az sincs kizárva, hogy egészen másvalami történik vele.

Azért mondom, hogy légy óvatos, és ha azt látod, hogy beszélgetés közben egyre nyugtalanabb meg idegesebb, abban a helyben válts témát, de a legjobb ha elnézést kérsz és valamire hivatkozva elmész.

Minden apró részletre oda kell figyelni ha eldöntöd, hogy a végére jársz a dolognak.

Még egy fontos dolog, ha lehet vedd fel a beszélgetéseket, mert lehet, hogy ha vissza hallgatod akkor más valami is lesz a felvételen.

Ha eljutottál egy olyan pontig ahol már úgy érzed, hogy meghaladja a képességedet akkor fordulj segítségért szakemberhez, és egyedül tovább ne csináld mert rossz vége lehet, feltéve ha igaz amit írtál.

Ha lenne kérdésed írj pw-t mert szívesen válaszolok.

Isten Áldjon!

2015. júl. 3. 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm szépen.
2015. júl. 3. 21:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem paranormális a dolog, én nem voltam normális. Megoldódott a rejtély: beteg szegény. Én meg elmebeteg.
2015. júl. 8. 18:16
 20/21 volus ***** válasza:
Akkor az én tippem volt a jó?
2015. júl. 10. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!