Ezek valódiak? Még film is készült belőle amit le is adtak a tévében, de nem találtam. Többi lent
Figyelt kérdés
de nem találtam múzeumot ahol ki lennének ezek állítva és ellenőríizve lennének a hatóságok által. Lehet, hogy el akarják titkolni és megfenyegették a titkosszolgálatok a koponyák birtokba vevőit hogy ne hozzák nyílvánosságra az egyiptomi vagy annuraki vagy nefilim koponyákat? De akkor meg mér adták le a tévében? Ez egy paradoxon. https://www.youtube.com/watch?v=omm8Ey8vwbg 2015. ápr. 19. 20:49
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem baj ha nem hisztek benne, de a levegőbe ne írogassatok saját magatok által kitalált szöveget, nézzétek végig a videót, vagy hagyjátok ki ezt a kérdést !Köszi!
2015. ápr. 19. 20:52
3/7 anonim válasza:
Erre a kérdésre jelen pillanatban nem fogsz választ kapni, pláne nem itt ;) Vannak olyan elméletek, ami szerint már nem az első Teremtés a Földön, amiben élünk, hanem legalább az ötödik vagy a hatodik. Bármi lehetett azelőtt, nem tudhatjuk.
4/7 A kérdező kommentje:
Még a modern tudomány sem tudja feltárni??! De a dinoszauruszokat is egész jól kikutatták, ha lehet ezt mondani. Bár ezek a koponyák sem lehetnek kevesebbek mint 10-50-100 ezer év.
2015. ápr. 20. 16:51
5/7 1001kerdes válasza:
Nekem nem rég a testvérem mutogatott óriás ember csontvázakat. Hisz a koponyához értelemszerűen test is tartozik. Több mint 10 m-es ember csontvázakat is találtad. Írd be a Google képekbe hogy óriás ember kiadja. Valóban titkolják a tudósok. Nem tudom miért. Erre én is kiváncsi lennék. Lehet hogy az emberek nagyon régen nagyobbak voltak mint most mi.
6/7 A kérdező kommentje:
Nek humanoid eredetűek, tehát nem emberszabásúak, sem emberek. Csak hasonlítanak hozzájuk, és tényleg kevésbé közismertebbek mint a dínók, de ki vannak állítva 1 múzeumban azóta már rájöttem, említik a videóban :) Átvizsgálták a leleteket, azok DNS szerkezetét, és valódiak, ezért engedték kiállítani őket.
2015. ápr. 20. 20:43
7/7 A kérdező kommentje:
Nem* a mondat elején.
2015. ápr. 20. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!