Mi lehet ez? (Kérdésed túl rövid?
ha szinte mindig úgy érzem hogy nem vagyok egyedül/valaki figyel.
nem vagyok elmebeteg, se paranoiás...
Honnan érzed, hog figyelnek? (hátulról, oldalról, szemből, egyéb?)
Mi van ott ahol érzed, hogy van valaki?
Ha fal van mögötted és be vagy zárkózva és nem szól semmi, akkor is érzed?
Milyen érzés, hogy figyelnek?
Kinek örülnél és kinek nem? Félsz valamitől?
"nem vagyok elmebeteg, se paranoiás..."
Ezt te magadnak nem jelentheted ki. Mivel ebben a kategóriában tetted fel a kérdést, ha ez megnyugtat, szellemek és egyéb entitások nagyjából mindenhol vannak. Tulajdonképpen soha, senki sincs egyedül.
Lucifer-666
köszi a zenét, bár nem egészen értem hogy kapcsolódik :)
-most épp hátulról, de úgy általában szinte bárhonnan,
-általában semmi nincs ott
-igen, akkor is
-hát ..olyan mintha figyelnének?...ha ezot olvasok akkor ilyesztő..egyébként, csak zavarbahoz.
-hmm..érdekes kérdés, bárkinek örülnék, csak ne titokban csinálja :D
-olyasmitől hogy elkapnak..nem, nem félek.
2.
de kijelenthetem..nem viselkedek őrülten, viszonylag érdekel a pszichológia, nem mutatok semmilyen őrült tünetet, van realitásérzékem, ezért is nyomtam be az ezo kategóriába, és nem mondjuk a rendőrségre :D
6-os
mióta?
elég rég, már gyerekkorom óta, de leszartam mert úgy vagyok vele hogy csak beképzelem...de hamár itt ez a jópofa oldal...:D
-nem tudom elmondani hogy érzem...elég jó megérzéseim vannak. van néhány dolog amiről tudom hogy úgy lesz. nem az a ráhibáztam hanem 99%-os. de csak bizonyos dolgokra. ez olyan 50%osnak érzem, de ugyanaz a fajta megérzés.
mi történik előtte azt anyira nem tudom megfigyelni... tudod ez olyan hogy belédhajt egy kamion és milyen színű volt a kapitány esernyője a zebrán előtte :D
nem igazán érdekel a védelem, mmint..agykontroll-féle dolgokat tudok, ha az nem elég akkor mással se mennék sokra, de nem is az a célom hogy elzavarjam, vagy megszűntessem, hanem hogy kiderítsem mi/hogy/miért/merre/meddig/...
A paranoia vagy üldözési mánia túlzó és irracionális szorongás vagy félelem, ami gyakran az üldözöttség érzésében nyilvánul meg.
nem szorongok, nem is félek tőle, csak ezoolvasmány után vagyok parásabb, de olyankor mindenki más is.
nem hiszem azt hogy üldözve vagyok, csak van egy megérzésem, nem ártó szándékról hanem jelenlétről de csak megérzés nem több.
tévhitem sincs, mivel nem hiszem azt hogy feltétlenül tényleg valami ez. de nagyon ide illett mivel amúgy troll vagyok. bár kivételesen igaz kérdés, de nem ...súlyos, úristenúristen egy szellem..formában...
Az mondjuk gond, ha a paranoia definícióját is wikipédiáról másolod be.
Nincs nagy titok, félsz az ismeretlentől, mint szinte mindenki. Vagy ne olvass "ezós dolgokat", vagy tanulj többet, és ismerd meg, amit még nem ismersz. Onnantól legalább majd nem az ismeretlentől fogsz félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!