Hogyan lehet elintézni egy reptiliánt? Léteznek gyíkember vadászok?
Ezt a kérdést egy ismerősöm kérésére teszem fel mert ö nem adná a nevét hozzá de majd hozzá fog szólni a témához ő is. Bemásolom amit irt!
"
A kérdésem a következő: erős a gyanúm hogy pár alsó kasztos reptilián beférkőzött a magyar online közösségbe már ami az mmorpgket illeti. A neten található leírások (módszerei, viselkedésük, stb) alapján szerint egy pár lecsúszott gyíkember megvetette a lábát több mmorpgben és rendszeresen támadások intéznek más közösségek ellen.
az elmúlt napokban egy nagy hírű, sok taggal bíró klánt vertek szét egyik napról a másikra majd az a távozóknak csináltak egy klánt aminek az irányítását átadták nekik és most mindenki örül h milyen jófejek voltak és bábként irányítják az emberi vezetőket.
Ha nem is gyíkemberekről van szó akkor valami félszerzetek lehetnek de hogy a gyíkok módszereit alkalmazzák az biztos.
a kérdésem a téma a szakértőihez, hogyan kell elintézni egy reptiliánt, mi a módja annak, hogy 100%-an felismerjük őket és hogy hogy léteznek e reptilián vadászok és hol lehet velük kapcsolatba lépni? "
404 most valahol messze járhat...
Már 2012-ben felszívódott :/
Kedves kérdező –Spíler-
Nagy kíváncsisággal olvastam a feltett kérdését, miszerint ön / önök szeretnének végezni fajunk egyedeivel. Hírszerzőink biztosítottak afelől, hogy jelen pillanatban a játékos közösségben semmilyen taktikai csoportunk nincs jelen. Érdeklődve tapasztaltuk azonban, hogy mily szenvedéllyel viselnek a mi dolgaink után. Pár publikus információ már eléggé felkeltette a Humanoid társai érdeklődését és sokukat már megbíztuk taktikai és védelmi feladatokkal. Továbbá nemrégiben egy egyetemes fordítót is sikerül beépítenünk mind a Windows és iOS/OS/MAC/Apple valamint az önök által kedvelt Android rendszereikbe. Így Önök már az Anyanyelvükön kommunikálhatnak velünk. Továbbá Kézrátétel megállapodás született az Önök által csak STO mmorpg ként ismert játék alkotóival, miszerint a Világelső vezető klánok fontosabb embereit megbízhatjuk Taktikai feladatokkal amelyek a mi növekvő közösségünket szolgálják. Valamint a Family Frost hangszóróin keresztül agykontroll tevékenységet folytathatunk. De sorolhatnám ide a nagy multikat! Spar, Tesco, Auchan valamint a média túlnyomó többségét.
Kedves Plata-c Admirális, a HGF tejhatalmú ura és a galaxis védelmezője, valamint a taktikai és hírszerző csoport kiötlője. Köszönjük a megtisztelő figyelmét az egyedeink felkutatására. Csak nem gondolta, hogy Íly triviálisan egyszerű feladattal próbáljuk elterelni a gondolatait? Még, hogy RESONANCE vagy RENEGADE! Kicsik ők ahhoz! Együtt is porszemek. Fogadjon meg egy tanácsot a jövőre nézve! Ha kikapcsolja a számítógépét, a televízióját és mobiltelefonját, megtalál minket. Már nagyon várjuk a felismerését, hogy mi hamis és mi a valóság! //továbbiakban ragaszkodunk: Minden egyes leírt szó nje kuwukuzikhohlisa emcabangweni wakho, hhayi izwi kuyiqiniso!// universal translator error!! Error code #4544translate.google44
Méltóságos Tisztelettel
Saurian D. Drachón Admirális, a #846 Reptoid ezred Kommunikációs megbízottja
254.Század Újonc Kiképző parancsnoka.
Saurian!
Ezt azért nem hiszem el, ez biztosan kamu de jót röhögtem rajta! :D :D :D :D :D :D :D
Szia Spíler. Csak a legnagyobb jóindulattal tudom figyelni a munkásságod amit a klánalapítás és a reptiliánok elleni harcban végzel. Több ilyen emberre lenne szükségünk. Csak azért hogy megvédjelek, felhívom a figyelmedet arra hogy nagyon veszélyes talajon jársz.
A beírásaid alapján sugárzik rólad hogy érdeklődő ember vagy,akit más emberek nem becsülnek annyira, amennyire megérdemelnéd.
Tudomásom szerint a gyikok pont az ilyen embereket keresik, akiknek a lelkén keresztül egyfajta sötét kaput nyitnak a világunkra.
Én úgy tudom külföldi oldalak alapján hogy ez ellen kétféleképp lehet védekezni.
1. elvágod a saját torkod hogy ne tudjanak megkaparintani ( ezt nem ajánlom, komolyan nem )
2. több, sokkal több aktivitást mutatsz fórumokon, topikokban és a Spíler nevet megismerteted rengeteg emberrel. A stílusod egyedülálló, valljuk be nehéz összetéveszteni téged mással, egy egyéniség vagy.
Ez védene téged, mert nem tudnak lemásolni, a nyilvánosság megvéd.
Tehát fórum aktivitás. Talán az is megtenné ha a gondolataid leírnád, hiszen annyira komplex személyiség
vagy hogy már talán a gondolataid ereje is meghátrálásra késztetné ezeket a hüllőket.
Amit irtam a legnagyobb jóindulattal írtam, kérlek fontold meg. Kívánom a legjobbakat és hogy ne kerülj a karmaikba.
Kedves Kérdező -Spíler L.K.-
Lehet, hogy ez csupán egy poétikus félrevezető komentelés volt részünkről,//az ön/önök megítélése szerint// ám ajánlanám szíves figyelmébe a Hírszerző csoportunk hatékonyságát! Mint korábban azt említettem: Kézrátét megállapodás született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!