Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet elintézni egy...

SpilerHUN kérdése:

Hogyan lehet elintézni egy reptiliánt? Léteznek gyíkember vadászok?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést egy ismerősöm kérésére teszem fel mert ö nem adná a nevét hozzá de majd hozzá fog szólni a témához ő is. Bemásolom amit irt!

"

A kérdésem a következő: erős a gyanúm hogy pár alsó kasztos reptilián beférkőzött a magyar online közösségbe már ami az mmorpgket illeti. A neten található leírások (módszerei, viselkedésük, stb) alapján szerint egy pár lecsúszott gyíkember megvetette a lábát több mmorpgben és rendszeresen támadások intéznek más közösségek ellen.

az elmúlt napokban egy nagy hírű, sok taggal bíró klánt vertek szét egyik napról a másikra majd az a távozóknak csináltak egy klánt aminek az irányítását átadták nekik és most mindenki örül h milyen jófejek voltak és bábként irányítják az emberi vezetőket.

Ha nem is gyíkemberekről van szó akkor valami félszerzetek lehetnek de hogy a gyíkok módszereit alkalmazzák az biztos.

a kérdésem a téma a szakértőihez, hogyan kell elintézni egy reptiliánt, mi a módja annak, hogy 100%-an felismerjük őket és hogy hogy léteznek e reptilián vadászok és hol lehet velük kapcsolatba lépni? "

2015. máj. 14. 12:35
1 2 3 4 5
 1/45 Plata ***** válasza:
100%
Engem nagyon érdekelne a téma már csak azért is mert érintett vagyok! Várom a válaszokat!
2015. máj. 14. 12:37
 2/45 Badgio a kemény válasza:
25%
ha félszerzetek adj nekik egy gyűrűt és már mennek is az Etnához
2015. máj. 14. 12:39
 3/45 Kento válasza:
97%

Igen Plata, valóban érintett vagy, mentálisan biztos! :)

Spíler, neked egy külön blogot kellene működtetned, mert a jelek szerint kinőtted a GYK szabta határokat, ennyi baromságot pár napon belül senki sem tud összehordani.

Apple agykontroll, chupakabra, gyíkemberek, perelés egy klán miatt....határ a csillagos ég? :)

2015. máj. 14. 12:41
 4/45 anonim válasza:
100%

Én tudok tanácsot adni, de le kell szögezzem, hogy egyedül, szemtől szembe szinte lehetetlen legyőzni őket, mert sokkal erősebbek. Amit érdemes tudni:

- mindkét hónaljuknál van 1-1 szívük

- a májuk a legsérülékenyebb része a testüknek

De nem javasolnám erőszak alkalmazását, ugyanis mivel alakváltók, ha bántod őket, akkor ugyanúgy leültetnek gyilkossági kísérletért, mintha "normális" embert bántottál volna. Szóval inkább fuss, ne tedd kockára az életed.

2015. máj. 14. 12:50
 5/45 anonim ***** válasza:
És melyik játékra gondolsz, WOW? Én ott lealázom az összes tirpákot. Pláne a hackelt jatekommal, sőt androidon nyomom a mmorpgket. Tehát jöhetnek a reptilián és a félszerzetek is, mellettem csak másodhegedűsök lehetnek. Úgyhogy ne félj, amíg engem látsz. Én vagyok az igazi ellenfelük, egy kis szerencsével vissza verjük a reptilián támadást!
2015. máj. 14. 13:31
 6/45 anonim ***** válasza:

Egy közismert szakértő:

[link]

2015. máj. 14. 13:53
 7/45 anonim ***** válasza:
81%

Nos az Ellenállás tagjai között számos hivatásos reptiliánvadász volt. Ők azonban teljesen eltűntek az invázió után, többségük pl. maga a szervezet vezetője Szenthelyi Árpád is hősi halált halt a 2012-es csaták során. (Természetesen ezek nem a Földön zajlottak)

A reptoidok mindenféle internetes közösségbe is beépültek már, így nem meglepő az általad említett eset. Legutóbbi szörnyű tettük a Szerelem, szex kategória felbontása és a Gyakorikérdésesk Társkereső teljes megszüntetése.

A reptiliánokat könnyen felismerheted, ha nyitva van a harmadik szemed. Ezen kívül a többségük irtózik a savanyú uborkától, mivel szörnyen allergiásak rá (Szóval ez is egy ismertető jegy lehet)

(Valamint a legfontosabb jellemző az, hogy soha sem olvassák el a zárójeles részeket!!! Amennyiben az adott egyén nem reagál a zárójeles írásodra, biztos lehetsz benne, hogy egy reptoiddal van dolgod)

2015. máj. 14. 14:01
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

Vannak vadászok, igen! Igaz nem sok.

Nektek nem kell kapcsolatba lépni senkivel mert nem fedhetik fel kilétüket. Gondolj bele mi van, ha a gyíkemberek írták ezt a kérdést, mert így akarják kelepcébe csalni őket.

Minél több infót kell az esetről megadni, onnan tudják mit kell tenni! Ha mégis kapcsolat kell majd ők keresnek.

2015. máj. 14. 14:04
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
ne izguljatok srácok, én tisztánreptoidlátó vagyok és látom a jövőt.. 2020-ban, egy walesi kis faluban, Cwmtaffban mi, emberek rátalálunk a földalatti birodalmukra, kisebb harcok és egy tárgyalás után végül közös megegyezéssel úgy döntünk hogy az emberek még nem állnak készen az együttélésre, ezért a következő 1000 évre a reptoidok visszavonulnak és hibernálják magukat, ha pedig letelik az 1000 év, újra kísérletet tesznek majd az együttélésre
2015. máj. 14. 14:10
 10/45 anonim ***** válasza:
A legrosszabb ha a szűk családi körbe férkőznek be....
2015. máj. 14. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!