Van egy szellem az ikolankban?
Figyelt kérdés
Sokszor csak ugy magatol leoltodik a vilany es nehabecsapodik az ajto ugy hogy nincs huzat.Lehet azert mert a baratnoim kiprobaltak a szellem idezest?2015. máj. 6. 12:39
1/17 anonim válasza:
Igen szellem van az ikolátokban. De a villany nem a szellem miatt oltódik le, hanem nincs befizetve a villanyszámla, na azért! Az ajtót nem tudom mi csapkodja. Lehet, hogy a Konyhás Néni mérgében. Szilikátból van a fal? A szellemek szeretik szilikátot.
2/17 anonim válasza:
sz@rul van bekötve a villany, az ajtót a huzat csapja be, amit nem is éreztek.
EZ CSAKIS EGY SZELLEM LEHET.
3/17 Mokyu! válasza:
Az 1 szellem van ott meg 2 démon 3 angyal 4 cerberos és 1 félszemű kalóz aki éjjel a szádba pukizik nah ezek vannak a sulidban hogy pontosak legyünk
4/17 A kérdező kommentje:
nagyon vicces de ez nem hujeseg most komoly nektek az normalis ha bementek a mosdoba megfordulsz es a tukor be van torve?????
2015. máj. 6. 13:43
5/17 anonim válasza:
Nem normális, elgondolkozok hogy milyen barbárok járnak a suliba...
6/17 A kérdező kommentje:
Amikor bementem nem volt eltorve ezt tisztan lattam es amikor megfordultam be volt torve .Igy volt nem kepzelodtem
2015. máj. 6. 14:00
7/17 bollocks válasza:
Érdemes lenne szakemberhez fordulnod. És nem szellemidézőre gondoltam, hanem pszichiáterre.
8/17 anonim válasza:
Kérdező miért vagy ilyen komoly? Ha olyan csúnya vagy, hogy a tükör eltörik az normális. Mármint a te esetedben. Nem lehet mindenki olyan kifinomatlanul jóképű, mint én.
9/17 bestest válasza:
Biztos azért, mert a sulitokban tanulók mind szellemóriások.
10/17 A kérdező kommentje:
Hat az biztos hogy ilyen nagykepu idiotakkal mint az utolso elotti valaszolo olyannal nem talalkoztam .Az a tukor tenyleg el volt torve de ha nem hisz ezekben senki akkor ne higgyen ez van
2015. máj. 6. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!